Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revelaţia de la FCSB riscă să rateze echipa. Concluzia lui Basarab Panduru, în ciuda cifrelor bune: "Nu ştiu cum va arăta viitorul lui"

Revelaţia de la FCSB riscă să rateze echipa. Concluzia lui Basarab Panduru, în ciuda cifrelor bune: "Nu ştiu cum va arăta viitorul lui"

FCSB

Comentarii

Ianis Stoica e revelaţia sezonului la FCSB. La 18 ani, atacantul a marcat de cinci ori în 10 meciuri, în acest sezon, dar postul îi este ameninţat de concurenţa acerbă din atac.

Ianis Stoica, analizat de Basarab Panduru

Ianis Stoica a jucat în naţionala U21 în meciul cu Suedia U20, iar Basarab Panduru l-a lăudat pentru progresul pe care l-a făcut în ultima perioadă. Atacantul de la FCSB a profitat de absenţele din atacul FCSB-ului, a marcat pentru echipa de club şi i-a răsplătit încrederea lui Edi Iordănescu. 

Totuşi, Panduru nu crede că va mai prinde multe minute, dacă toţi fotbaliştii din atac vor fi apţi: "Ianis Stoica am auzit că a făcut lucrurile corect. A dat goluri la U17, apoi la următorul nivel, acum la U21 şi la FCSB. Acum nu ştiu cum va arăta viitorul apropiat, pentru că revin fotbaliştii din faţă. 

E mai greu la FCSB să joci în faţă, acolo, cu Budescu, Keşeru, Coman, Tănase, Octavian Popescu. Adică, mai degrabă îl văd pe Şerban în locul lui Radunovic, decât pe Ianis Stoica în faţă", a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Înainte de pauza cauzată de meciurile naţionalelor, Edi Iordănescu a oferit ultimele detalii din jurul echipei: "Florin Tănase şi Octavian Popescu au şanse mari să revină şi ei la antrenamente după întreruperea campionatului (n.r. la începutul lunii octombrie), însă la Florinel Coman e o perioadă mai lungă de indisponibilitate. Cred că abia după pregătirea de iarnă îl vom avea" , declara Edward Iordănescu, după victoria obţinută de FCSB în meciul cu Academica Clinceni, scor 3-2, pe 25 septembrie.

 
 

Afla mai multe despre: ianis stoicafcsbedi iordanescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare