Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revelaţia Simonei Halep după eliminarea prematură de la Doha: "E greu singură". Ce spune despre o nouă colaborare cu Darren Cahill

Revelaţia Simonei Halep după eliminarea prematură de la Doha: "E greu singură". Ce spune despre o nouă colaborare cu Darren Cahill

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară, marţi, după ce a patricipat la turneele din zonele arabe, de la Dubai şi Doha.

Simona Halep a evoluat dezamăgitor la Doha, turneu pe care l-a părăsit încă din primul tur. Jucătoarea s-a gândit mai bine după acest eşec şi a hotărât să lucreze din nou cu un antrenor.

"Eu consider ca tot timpul se poate mai mult si asa gândesc eu zi de zi, dar am jucat destul de slab în ultimul meci. Nu am simţit prea bine mingea, pentru că a fost un vânt puternic, dar şi ea a fost foarte agresivă şi aşa s-a terminat.

Tot timpul am spus ca antrenorul e foarte important într-o echipă şi nici nu m-am gândit ce să fac, dar cu siguranta va apărea un antrenor, pentru că, la acest nivel, e foarte greu să joci singură.

Nu am ce sa-mi reproşez si am sa va spun de ce. Am fost super tare, am stat în top 5. Acum imi dau seama cat de greu este sa fii acolo si sa te menţii pe acele poziţii săptămână de săptămână.

Urmează să joc turneele pe care le joc mereu. Am un clasament destul de ok. Să vedem cum o sa fiu la final de an, dar momentan intru la turneele pe care mi le doresc.

O să vină şi ziua în care o sa-mi iau antrenor, dar momentan vreau sa-l aleg pe feeling. Darren Cahill are o jucătoare acum şi nu se pune problema să colaborăm" , a declarat Simona Halep.

Simona Halep, locul 27 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al Qatar Open, cu scorul de 6-4, 6-3, de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 76 WTA, beneficiară a unui wild card.

Halep a câştigat Qatar Open în 2014 şi în 2019, la ultima ei prezenţă la Doha până anul acesta.

Pentru fostul lider WTA urmează participarea la turneele americane de la Indian Wels şi Miami, din luna martie.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare