Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie a Mihaelei Buzărnescu în circuitul WTA. Românca va juca în condiţii speciale la US Open: „Stăm în hotel, trebuie anunţată şi acceptată orice ieşire”

Revenire de senzaţie a Mihaelei Buzărnescu în circuitul WTA. Românca va juca în condiţii speciale la US Open: „Stăm în hotel, trebuie anunţată şi acceptată orice ieşire”

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu va participa la ediţia din acest an a US Open, turneu programat în perioada 31 august - 13 septembrie, la New York.

Românca, locul 122 WTA, va juca primul meci oficial după aproape un an în care nu a putut evolua din cauza accidentărilor şi, ulterior, a suspendării circuitului din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunt emotionată, primul turneu după un an, şi este un Grand Slam. Dar mă bucur că pot participa din nou la turnee. Sigur că nu va fi plăcut fără spectatori, mai ales că US Open are un public tare frumos. Este normal să fie impus un regulament strict. Vom ţine cont şi îl vom respecta.

Va fi greu să stăm în hotel, trebuie anunţată şi acceptată orice ieşire. Nu stiu ce să spun de pregătire, sigur va fi mai greu pentru că nu au fost multe meciuri jucate de nicio jucătoare. Dar, ca şi înainte, orice este posibil în tenis şi imprevizibil”, a declarat Mihaela Buzărnescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ultima prezenţă pe teren pentru un meci oficial a Mihaelei Buzărnescu a avut loc 21 septembrie 2019, în primul al calificărilor pentru Tashkent, împotriva lui Jaqueline Cristian. Mihaela Buzărnescu a fost forţată atunci să se retragă după primul set, pierdut 4-6.

În 2020, la US Open nu vor participa nume importante din circuitele WTA şi ATP, precum Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Ashleigh Barty, Simona Halep sau Elina Svitolina, care au ales să nu vină din cauza pandemiei.

 material realizat de Răzvan Ionaşcu şi de Cristian Măciucă

Afla mai multe despre: buzarnescu 

viewscnt
Articole similare