Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie pentru Victor Piţurcă în fotbalul românesc. Cine l-a dat de gol: ”Mi-a spus că vrea să vină la meciul pe care îl avem sâmbătă”

Revenire de senzaţie pentru Victor Piţurcă în fotbalul românesc. Cine l-a dat de gol: ”Mi-a spus că vrea să vină la meciul pe care îl avem sâmbătă”

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă îşi pregăteşte discret revenirea la clubul la care a scris istorie. Daniel Opriţa a recunoscut că fostul selecţioner este aproape de Steaua, se sfătuieşte cu el şi va avea o funcţie oficială dacă echipa va reuşi să promoveze în Liga 2.

Oficial, Victor Piţurcă este liber de contract din ianuarie 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. Neoficial, fostul selecţioner se implică deja discret la Steaua şi îşi pregăteşte revenirea. Daniel Opriţa a recunoscut că Piţurcă este foarte aproape de echipa alături de care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Victor Piţurcă îşi pregăteşte revenirea la Steaua. Opriţa: ”Îmi tot spune să promovez”

În această perioadă, Daniel Opriţa se sfătuieşte des cu Victor Piţurcă, cu care a păstrat o relaţie excelentă din perioada în care au colaborat din postura de jucător şi antrenor. Fostul selecţioner este aproape de Steaua şi este foarte interesat ca echipa să promoveze, spune Daniel Opriţa.

Antrenorul Stelei susţine că revenirea lui Victor Piţurcă la Steaua ar putea fi anunţată oficial dacă echipa va reuşi să promoveze în Liga 2. Fostul selecţioner nu va reveni ca antrenor, ci, foarte probabil, va primi funcţia de manager general şi n-ar fi exclus să aducă şi câţiva sponsori foarte importanţi:

”Vorbesc cu domnul Victor Piţurcă, mai discut despre lucrurile astea. Bine, mai discut cu domnul Iovan, cu domnul Bumbescu, pentru că ne vedem acolo la stadion. Mai vorbesc 'nea Piţi, îmi tot spune să promovez, să fac tot posibilul să promovez şi la Liga 2 o să încerce şi dânsul să vină alături de noi, cu cât mai mulţi stelişti care au făcut istorie la acest club.

Mă susţine, vorbesc, chiar mi-a spus că vrea să vină la primul meci pe care îl avem acum, sâmbătă (n.r. cu FCSB 2). Sper să vină, îl aşteptăm, facem o invitaţie... (Dacă vine ca investitor) Nu ştiu în ce calitate, dar ar veni să susţină echipa. Nu ştiu, să aducă nişte oameni cu bani care să susţină echipa.

Antrenor, dacă promovez, nu ştiu dacă ar veni, pentru că probabil aş mai sta (n.r. râde). (De ce nu vine de acum) Nu ştiu, să spună domnul Piţurcă, eu nu pot vorbi în numele dânsului. Eu îl aştept, ar fi o lovitură de imagine, eu am încredere că va veni”, a recunoscut Daniel Opriţa, în cadrul emisiunii Naţiunea Stelistă, difuzată pe canalul grupului de suporteri Asociaţia Steliştilor 1947.

Bumbescu a fost primul care a anunţat revenirea lui Piţurcă la Steaua

Invitat la Look Sport Live, la mijlocul lunii februarie, Adrian Bumbescu a fost primul care a dezvăluit detalii despre revenirea lui Victor Piţurcă la Steaua. Bun prieten cu Piţurcă, Bumbescu a spus atunci că fostul selecţioner controlează din umbră ceea ce se întâmplă acum la Steaua, dar va deveni oficial dacă echipa va reuşi să promoveze.

”Piţurcă din umbră s-ar putea să se alăture proiectului la promovarea în Liga a 2-a. (Edi Zelgin: Simţiţi că Piţurcă poate veni la Steaua odată cu promovarea în Liga a 2-a?) Sigur. (Zelgin: Este şi acum la echipă?) El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, vorbesc, l-a avut jucător. (Zelgin: Victor Piţurcă este implicat acum la Steaua...) Da. Este neoficial”, a spus Bumbescu la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare