Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de TOP în Superligă! A ieşit campion cu Farul, iar acum va juca la un club important din România

Revenire de TOP în Superligă! A ieşit campion cu Farul, iar acum va juca la un club important din România

Farul Constanța

Comentarii

Carlo Casap, fostul jucător al celor de la Farul Constanţa, a revenit în Superliga României!

A ieşit campion cu Farul, iar acum se întoarce în Superliga României

Mijlocaşul s-a despărţit de „marinari” vara trecută după ce a reuşit să cucerească titlul de campion al României. A urmat apoi o perioadă petrecută la FC Botoşani, acolo unde a reziliat contractul în această iarnă. Acum, din postura de fotbalist liber de contract, Carlo Casap s-a înţeles cu FC Hermannstadt, potrivit Fanatik.

Formaţia din Sibiu continuă să-i aducă întăriri lui Marius Măldărăşanu pentru atingerea obiectivului: accederea în play-off. De-a lungul carierei, Carlo Casap a evoluat pentru Farul, Concordia Chiajna şi FC Botoşani.
  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Carlo Casap, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 1 gol în 11 meciuri a reuşit Carlo Casap în perioada petrecută la FC Botoşani

Rivaldinho, desfiinţat pentru evoluţiile de la Farul: ”E altă specie faţă de taică-su, Rivaldo” | EXCLUSIV

Brazilianul Rivaldinho (28 de ani) nu traversează o formă sportivă foarte bună la Farul Constanţa.

Atacantul a reuşit să marcheze un singur gol în ultimele şapte etape de Superligă, timp în care a mai livrat o singură pasă de gol. Prea puţin pentru ceea ce aşteaptă Gică Hagi şi suporterii Farului de la el.

Rivaldinho este la a doua aventură sub comanda lui Gică Hagi. Prima dată se întâmpla în sezonul 2019/2020, când brazilianul făcea cel mai bun sezon din cairera sa, cu 11 goluri marcate şi 4 pase decisve în 28 de partide de campionat.

De data aceasta, Rivaldinho a primit mai mult spaţiu de joc, însă nu a bifat la fel de multe reuşite precum o făcea în tricoul Viitorului. Deja are 20 de meciuri în campionat şi a marcat doar 5 goluri, plus 3 pase decisive.

Nu trebuie să fii specialist pentru a observa lipsa de formă a lui Rivaldinho. Misiunea principală a atacantului este de a marca, iar ”Riva” nu reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Prezent în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu l-a caracterizat în stilul caracteristic pe atacantului Farului, prin faptul că nu are nimic în comun cu tatăl său, celebrul Rivaldo, desemnat cel mai bun jucător din lume în anul 1999.

”Eu nu ştiu. Între Rivaldo şi fiul său, Rivaldinho, nu este o diferenţă de la cer la pământ. Sunt alte specii”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: carlo casapfarulhermannstadt 

viewscnt
Articole similare