Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă la FCSB! Când poate juca din nou Alex Băluţă, după ce s-a accidentat la un antrenament

Revenire importantă la FCSB! Când poate juca din nou Alex Băluţă, după ce s-a accidentat la un antrenament

FCSB

Comentarii

După ce l-a pierdut înaintea meciului cu Universitatea Craiova, FCSB îl va avea din nou la dispoziţie pe Alexandru Băluţă foarte curând. Stafful "roş-albaştrilor" a primit o veste excelentă în privinţa lui Băluţă, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali din lotul actual.

Ultimele două etape din turul play-off-ului sezonului din Superligă sunt foarte importante pentru FCSB, care poate face paşi importanţi spre câştigarea titlului de campioană, primul după o pauză de 9 ani. La derby-ul cu Rapid, din ultima etapă a turului de play-off, Alexandru Băluţă va reveni pe teren.

Alexandru Băluţă, din nou pe teren pentru FCSB în derby-ul cu Rapid

FCSB a primit o veste importantă. Potrivit Fanatik, Alexandru Băluţă va fi din nou apt de joc pentru derby-ul cu Rapid din etapa a 5-a din play-off-ul Superligii. Astfel, el va fi recuperat mai repede decât se preconiza în momentul accidentării suferite la unul dintre antrenamentele echipei dn Bucureşti.

De când a fost transferat, în vara lui 2023, Alexandru Băluţă este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Gigi Becali, pentru modul în care aleargă şi se dăruieşte echipei, pentru capacitatea de efort şi dorinţa de care dă dovadă în timpul meciurilor.

„Băluţă e primul, cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman. La mine, dacă munceşti şi nu pierzi mingea… El aleargă, face faza defensivă, îmi place de el atacant, dar problema e că se apără foarte bine acolo în dreapta şi îl las acolo.

Are o clauză mică, acolo… 500.000. Nu pleacă el, e prost să plece? Ce clauză să-i pun unui jucător de 30 de ani?”, spunea Gigi Becali în trecut despre Băluţă.

  • 5 - cinci goluri şi şase pase decisive are în cont Băluţă în acest sezon, în 30 de meciuri din toate competiţiile sezonului (2126 de minute)
  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Băluţă în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru balutafcsbrapidderbyrecuperareaccidentaresuperliga 

viewscnt
Articole similare