Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă pentru Real Madrid chiar înaintea finalei cu Liverpool. Eden Hazard a fost inclus în lot pentru meciul de la Paris

Revenire importantă pentru Real Madrid chiar înaintea finalei cu Liverpool. Eden Hazard a fost inclus în lot pentru meciul de la Paris

Real Madrid

Comentarii

Belgianul Eden Hazard a fost inclus în lotul comunicat joi de Real Madrid pentru finala Ligii Campionilor, programată sâmbătă, de la ora 22:00, pe Stade de France din Paris, împotriva lui Liverpool. Meciul va fi pe Orange Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Hazard, în vârstă de 31 de ani, a reluat antrenamentul colectiv în urmă cu două săptămâni, după ce a suferit o operaţie, pe 29 martie, pentru a-i fi eliminată "o placă de osteosinteză din peroneul drept".

Belgianul a revenit în competiţie jucând 25 de minute în timpul meciului cu Cadiz din 15 mai. Vinerea trecută, Hazard a rămas însă pe bancă la partida cu Betis Sevilla din ultima etapă de campionat.

"Eden Hazard se antrenează foarte bine. Poate să joace. Se prezintă bine, este foarte motivat, poate juca finala", a spus antrenorul Realului, Carlo Ancelotti.

De asemenea, în lotul Realului pentru marea finală au revenit şi fundaşul austriac, David Alaba, şi galezul Gareth Bale, recuperat după problemele de spate.

Afla mai multe despre: hazard 

viewscnt
Articole similare