You are here:

Revenire-şoc pentru Andrea Compagno?! Presa din Italia a făcut un anunţ total neaşteptat despre fostul atacant al FCSB

Revenire-şoc pentru Andrea Compagno?! Presa din Italia a făcut un anunţ total neaşteptat despre fostul atacant al FCSB

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno (28 de ani) traversează o perioadă excelentă în cariera sa. Atacantul italian a marcat 16 goluri în China în acest sezon pentru formaţia Tianjin Jinmen Tiger şi şi-ar putea îndeplini visul.

La începutul acestui an, Tianjin Jinmen Tiger l-a transferat pe Andrea Compagno de la FCSB. după ce italianul intrase în gura lui Gigi Becali.

Mutarea în China i-a prins bine lui Compagno, care este al patrulea cel mai bun marcator din campionat şi cel mai în formă jucător al lui Tianjin Jinmen.

Tuttomercatoweb, o publicaţie importantă din Italia, a scris despre posibilitatea ca Andrea Compagno să fie convocat de Luciano Spalletti la următoarea acţiune a Squadrei Azzurra.

Cvadrupla campioană mondială suferă teribil în compartimentul ofensiv, iar acest lucru s-a văzut şi la EURO, acolo unde Mateo Retegui, Gianluca Scamacca şi Giacomo Raspadori au avut evoluţii slabe.

În patru partide la Campionatul European, Italia a marcat doar trei goluri şi a fost eliminată în optimi de Elveţia, după un joc lamentabil.

Fostul atacant de la FCSB a declarat că încă nu a renunţat la visul de a îmbrăca tricoul naţionalei Italiei, după ce în urmă cu un an a fost selecţionat în lotul ”Squadrei Azzurra” în vederea unei acţiuni organizate de Roberto Mancini, fostul selecţioner al Squadrei Azzurra.

Andrea Compagno, posibilă variantă pentru Luciano Spalletti?

”Mă adaptez şi sunt fericit să fiu aici. Descopăr locuri minunate şi cred că m-am îmbogăţit enorm din punct de vedere cultural.

Echipa naţională a Italiei rămâne mai mult decât un vis. Dorinţa mea, încă din copilărie, a fost mereu să joc în Serie A. În Italia. Din păcate, însă, nu a existat niciodată o oportunitate concretă.

Nu mi-am creat niciodată aşteptări, dar nu pot nega că am sperat. După patru ani în care am construit multe, am avut nevoie de o schimbare”, a spus Andrea Compagno în luna aprilie, potrivit Repubblica.

Afla mai multe despre: italiafcsbcompagno 

viewscnt
Articole similare