You are here:

Revenire spectaculoasă la Dinamo? În Ştefan cel Mare s-ar putea întoarce omul care a făcut performanţă în ultimii ani: ”Am avut o discuţie cu noii conducători”

Revenire spectaculoasă la Dinamo? În Ştefan cel Mare s-ar putea întoarce omul care a făcut performanţă în ultimii ani: ”Am avut o discuţie cu noii conducători”

Superliga

Comentarii

La Dinamo ar putea reveni cel care a coordonat în ultimii ani centrul de copii şi juniori. Gabi Răduţă spune că ar lucra şi fără bani pentru Dinamo.

Gabi Răduţă a fost cel care a coordonat în ultimii ani centrul de copii şi juniori la Dinamo. Rezultatele obţinute au fost peste aşteptări şi echipele de juniori ale lui Dinamo s-au luptat pentru supremaţie cu cele de la Academia Hagi. Însă Gabi Răduţă a fost în vară dat afară de la Dinamo, după ce a criticat strategia fostei conduceri. Acum, este gata să revină la Dinamo.

Fostul cordonat al centrului de copii şi juniori de la Dinamo ar putea reveni

Odată cu preluarea clubului de Pablo Cortacero, la conducerea clubului de copii şi juniori a fost numit Marcos Rubino. Acesta a revenit însă în Spania. Motivul oficial este că are unele probleme în familie. Neoficial, Marcos Rubino ar fi nemulţumit de seriozitatea acţionarilor spanioli de la Dinamo.

În tot acest context, Gabi Răduţă susţine că este gata să ajute gratis clubul pe care-l iubeşte şi alături de care a obţinut performanţe în competiţiile de copii şi juniori:

”Eu am avut o discuţie prietenească cu noi conducători ai lui Dinamo. Să nu uităm că Dinamo a fost în primele două echipe în ultimii 8 ani la Copii şi Juniori. Dacă m-aş întoarce la Dinamo? Pe jos vin, din America, dar să lucrez cu oameni profesionişti. Las totul pentru Dinamo. Chiar şi fără bani. Ţinând cont că n-am mai luat banii din ianuarie… ce mai contează câteva luni? Eu şi cu Dănciulescu n-am luat banii. Dar n-am dat clubul în judecată că noi chiar iubim acestă echipă”, a declarat Gabi Răduţă pentru doardinamo.ro.

 

Afla mai multe despre: gabi raduta 

viewscnt
Articole similare