You are here:

Revenire spectaculoasă?! Mircea Lucescu este pe lista unei naţionale care a participat la EURO: ”Nu va putea refuza”

Revenire spectaculoasă?! Mircea Lucescu este pe lista unei naţionale care a participat la EURO: ”Nu va putea refuza”

Echipa națională

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) ar putea reveni în antrenorat la aproape un an distanţă după despărţirea de Dynamo Kiev, petrecută în noiembrie 2023.

După despărţirea de fosta campioană a Ucrainei, presa din străinătate a scris despre interesul unor echipe puternice din Europa pentru Mircea Lucescu, precum Besiktas sau AS Roma.

”Il Luce” a primit oferte şi din România, pentru a reveni la Rapid sau Dinamo, două dintre echipele la care a scris istorie, însă nimic nu s-a concretizat.

BREAKING | Mircea Lucescu revine! ”Il Luce” poate prelua o naţională puternică din Europa

Sergiy Rebrov, actualul selecţioner al Ucrainei, are şanse minime să-i pregătească pe vecinii noştri şi în preliminariile pentru Mondialul din 2026, după eliminarea de la EURO.

Rebrov a fost criticat de jurnaliştii ucrainieni după înfrângerea cu România din prima etapă a grupei, scor 0-3, dar a reuşit să schimbe faţa echipei în ultimele două jocuri, însă a ratat calificarea din cauza golaverajului.

Presa din Ucraina susţine că Mircea Lucescu este favorit să preia naţionala Ucrainei, fosta adversară a României din grupele de la EURO 2024.

”Românul are deja 78 de ani. Dar un asemenea loc de muncă la o selecţionată pe care o cunoaşte foarte bine va prezenta cu siguranţă interes pentru domnul Mircea.

Recent, Lucescu a spus că nu vrea să părăsească fotbalul şi că aşteaptă o ofertă pe care nu o va putea refuza. (n.r. Naţionala Ucrainei) este o opţiune pe care cu greu o va refuza cel mai de succes antrenor al timpului nostru”,a notat champion.com.ua.

Mircea Lucescu a scris istorie în Ucraina, atât la Şahtior Doneţk, cât şi la Dynamo Kiev. În total, ”Il Luce” a antrenat timp de 17 ani în Ucraina.

 

Afla mai multe despre: euro 2024mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare