You are here:

Revenire spectaculoasă. Răzvan Lucescu preia un club uriaş din Europa. Prima reacţie a antrenorului

Revenire spectaculoasă. Răzvan Lucescu preia un club uriaş din Europa. Prima reacţie a antrenorului
Comentarii

Răzvan Lucescu a preferat să nu mai preia nicio echipă în actualul sezon, după despărţirea din luna februarie de Al Hilal, însă acum antrenorul român este dorit de un club important din fotbalul european.

Răzvan Lucescu a scris istorie pe banca lui PAOK, unde a cucerit de două ori Cupa Greciei şi titlul mult aşteptat de fanii din Salonic, în 2019. Astfel, antrenorul român este dorit acum de echipa care i-a luat campionatul în 2018, AEK Atena.

În vârstă de 52 de ani, Răzvan Lucescu este liber de contract după despărţirea de Al Hilal, alături de care a câştigat Liga Campionilor Asiei, în noiembrie 2019. În urma performanţelor impresionante reuşite în ultimii ani, antrenorul român a fost contactat de oficialii lui AEK Atena, echipă care este în pericol să rateze o clasare în primele trei poziţii din clasament.

Revenire spectaculoasă. Răzvan Lucescu preia un club uriaş din Europa. Prima reacţie a antrenorului

În urma evoluţiilor modeste din actualul sezon, şefii lui AEK sunt pregătiţi să îl înlocuiască pe spaniolul Manolo Jimenez cu Răzvan Lucescu. De altfel, antrenorul român a lăsat de înţeles că este în negocieri pentru a prelua echipa începând din vara acestui an.

"Mi-am propus sa nu discut despre astfel de situatii si nici sa ma promovez. Mie imi plac chestiile concrete. Acum, eu sunt liber. Am obtinut lucruri extraordinare. E normal ca atunci cand o echipa se afla in dificultate sa apara numele meu. O sa vedem. As fi putut sa merg de acum sa antrenez, dar prefer sa astept pana la vara, astept sa se termine sezonul acesta.

Mi-am propus asta. E complicat ca, intrand acum, sa pot avea un control asupra echipei. Asa ca mi-am spus sa evit o astfel de situatie. Bine, exista si oportunitati pe care nu trebuie sa le scap si sa risc. Pot sa spun ceva acum si sa apara o conjunctura diferita. Nu vreau sa nu vorbesc despre lucruri care nu sunt concrete" , a spus Răzvan Lucescu pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare