Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare la FCSB! Gigi Becali a găsit fundaş. Mutarea aşteptată de conducere a devenit realitate

Revenire surprinzătoare la FCSB! Gigi Becali a găsit fundaş. Mutarea aşteptată de conducere a devenit realitate

FCSB

Comentarii

FCSB continuă cu improvizaţiile, iar Toni Petrea a ales să rişte în partida cu Dinamo, din optimile Cupei României. Aşa cum anunţa conducerea, Dragoş Nedelcu va fi folosit pe postul de fundaş central. Fotbalistul de 23 de ani a revenit după accidentarea de lungă durată şi a fost introdus titular în partida cu rivalii.

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, în Cupa României, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Dinamo VS FCSB 

  • Dinamo: Eşanu - Sorescu, Puljic, Ehmann, Filip - Nepomucneo, Răuţă, Anton, Fabbrini - Nemec, Gueye
  • Rezerve: Kongshavn - Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu
  • FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Nedelcu, Panţîru -  Vînă, Şut, Perianu - Oaidă, Buziuc, Niţă
  • Rezerve: Udrea - Miron, Coman, Vukusic, Tănase, S. Şerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea

FCSB a apelat la două improvizaţii în centrul apărării, pentru partida cu Dinamo, din Cupa României. Astfel, fundaşul dreapta, Denis Haruţ, şi mijlocaşul central, Dragoş Nedelcu, au fost titularizaţi în centrul apărării. E o mutare riscantă făcută de Toni Petrea, în condiţiile în care al doilea abia şi-a revenit după o accidentare gravă. 

Pentru Dragoş Nedelcu e primul meci din 14 iunie 2020, atunci când fotbalistul s-a accidentat în ultimele minute în derby-ul cu CFR Cluj. Din acel moment, noul fundaş central de la FCSB a strâns din dinţi şi s-a conformat deciziei conducerii, care a anunţat că va fi reprofilat pe postul de apărător. 

De asemenea, inclusiv Lucian Filip ar urma să fie folosit ca fundaş central, după ce-şi va reveni după accidentare. 

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, laudă reprofilarea lui Dragoş Nedelcu

După ce a aflat echipa de start a FCSB-ului din derby-ul cu Dinamo, Nicolae Dică şi-a expus părerea despre titularizarea lui Dragoş Nedelcu în centrul apărării: 

"Din ce ştiu eu, vor să-l folosească pe această poziţie (n.r. - fundaş central). Cât am fost acolo, l-am folosit fundaş central, eu le-am spus lui MM şi lui Gigi Becali să joace fundaş central, pentru că are calităţi. Îmi place că poate urca, poate pasa. El are probleme la duelurile aeriene, chiar dacă are talie. Poate deveni un fundaş central foarte bun. De asta l-am şi folosit, am avut şi probleme atunci la fundaşii centrali. Eu cred că poate creşte pe această poziţie", a declarat fostul antrenor de la FCSB, în prezent secund în naţionala României. 

Dragoş Nedelcu a făcut pasul la FCSB în 2017, de la Viitorul, în schimbul sumei de aproximativ 2 milioane de euro. În acest sezon nu a jucat, din cauza accidentării, iar la FCSB a jucat 70 de partide. 

Afla mai multe despre: gigi becalidragos nedelcufcsbdragos nedelcu fundas central 

viewscnt
Articole similare