Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire uriaşă la FCSB! Toni Petrea primeşte un fotbalist de 5 milioane de euro. Atac galactic pentru echipa lui Gigi Becali

Revenire uriaşă la FCSB! Toni Petrea primeşte un fotbalist de 5 milioane de euro. Atac galactic pentru echipa lui Gigi Becaligalerie foto

FCSB

Comentarii

Fotbalistul pe care îl aşteaptă toţi fanii FCSB, Florinel Coman, pare aproape de revenirea pe gazon.

FCSB a început foarte bine actuala stagiune. Iar fanii visează la un titlu pe care echipa roş-albastră nu l-a mai câştigat din stagiunea 2014-2015.

Echipa patronată de Gigi Becali şi antrenată de Toni Petrea a marcat 28 de goluri în primele 10 etape ale sezonului. O cifră importantă şi o medie de aproape 3 goluri pe meci, în condiţiile în care FCSB nu s-a putut baza pe serviciile lui Coman, cel mai valoros jucător al campionatului intern.

Firesc, în aceste condiţii, revenirea lui Florinel Coman, anunţată deja cu mult entuziasm şi de Mihai Stoica, le dă şi mai mari speranţe suporterilor.

Florinel Coman revine la FCSB! Importanţa jucătorului cel mai bine cotat din Liga 1

Fotbalistul cotat la 5.5 milioane de euro a bifat doar trei meciuri în actuala ediţie a Ligii 1, dar în sezonul trecut a fost o adevărată locomotivă pentru echipa sa. Coman a marcat în ediţia 2019-2020 de 15 ori şi a oferit 11 pase decisive coechipierilor săi. De când a ajuns la FCSB, Florinel Coman a bifat 113 meciuri, a marcat de 32 de ori şi a reuşit alte 30 de pase decisive, o demonstraţie clară a importanţei sale în echipa roş-albastră.

”Florinel Coman urmează programul de recuperare. Am speranţa că după pauza competiţională se va putea antrena cu echipa. Avem nevoie de el", a spus Toni Petrea, antrenorul roş-albaştrilor. Petrea va fi obligat să modifice primul 11, dar FCSB ar urma să arate, cel puţin pe hârtie, chiar şi mai bine decât arată acum.

Florinel Coman va intra într-o linie ofensivă din care mai fac parte Dennis Man şi Florin Tănase. Primul dintre ei are deja 9 goluri şi 6 pase decisive în actuala stagiune, în timp ce al doilea are 9 goluri şi alte două pase decisive. Dacă la acest bagaj ofensiv adaugi prezenţa lui Florinel Coman, pare clar că FCSB poate deveni principala favorită la câştigarea titlului. Din punct de vedere ofensiv, gruparea antrenată de Toni Petrea şi Thomas Neubert este principala forţă a campionatului, iar revenirea lui Florinel Coman reprezintă un argument în plus pentru speranţele suporterilor la câştigarea titlului.

FCSB a pierdut, la distanţă lungă de timp unul de celălalt, doi jucători importanţi. Dragoş Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente într-un meci pierdut de FCSB cu 1-0, în Gruia - în iunie -, iar Florinel Coman a fost accidentat în partida cu Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League, încheiată 6-6 şi cu victoria roş-albaştrilor la loviturile de departajare. Conform anunţului lui MM, cei doi nu mai au mult şi vor putea fi folosiţi de Toni Petrea. Cel mai probabil, după pauza competiţională, Coman va putea face antrenamente alături de coechipierii săi.

FCSB este liderul Ligii 1 cu cu 24 de puncte, fiind la egalitate cu Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj mai bun.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare