Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea la care visau fanii Craiovei s-a produs! Prima reacţie a jucătorului: ”Mă bucur foarte mult!”

Revenirea la care visau fanii Craiovei s-a produs! Prima reacţie a jucătorului: ”Mă bucur foarte mult!”

Liga 2

Comentarii

Marian Stoenac, unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei lui Adrian Mititelu a revenit la antrenamente şi vrea să-şi ajute echipa să promoveze în Liga 1.

Atacantul de 27 de ani este o piesă esenţială în angrenajul echipei FC U Craiova 1948 SA. Jucătorul care a fost cel mai bun marcator al oltenilor în stagiunea trecută este şi preferatul fanilor, care salută în mediul online revenirea atacantului.

”Am revenit la antrenamente. Am discutat cu preparatorul nostru fizic şi am stablit cu dânsul un program pe care îl voi urma în următoarea perioadă. Pentru moment am început cu alergări. Nu mi-a fost deloc uşor în ultima lună, dar până la urmă am trecut cu bine. Am avut o ruptură la inghinali, iar timp de o lună am urmat un tratament pentru recuperare” a mărturisit fotbalistul care la un moment dat a intrat şi pe lista unor cluburi din străinătate.

Stoenac a anunţat şi când ar urma să joace primul meci în actuala stagiune: ”Eu sper că la meciul cu Petrolul o sa fiu apt sută la sută! Avem şi acea pauză după meciul cu Rapid, iar acest lucru ma ajută mult pentru a mă putea recupera fizic. Trebuie să muncesc de două ori mai mult, deoarece am pierdut toată pregătirea în tot acest timp. Mă bucur foarte mult că echipa merge bine, fiind pe primul loc în clasament. Asta mă motiveaza sa revin pe teren şi să muncesc alaturi de colegii mei pentru a câştiga fiecare meci”, a spus Stoenac pentru Ediţie.

FC U Craiova 1948 SA este pe primul loc în Liga 2, cu 13 puncte, cu două mai mult decât următoarea clasată, ASU Poli.

Cine este Marian Stoenac

În vârstă de 27 de ani, Marian Stoenac a început fotbalul la Minerul Motru şi a mai jucat ulterior pentru Daco-Getica, Cetate Deva, Viitorul Târgu Jiu, ACSO Filiaşi şi în vara trecută a semnat cu FCU Craiova. Are 12 meciuri în Liga 1, un gol şi un assist. Principala sa calitate este că loveşte excelent mingea, motiv pentru care este un foarte bun executant al fazelor fixe.

”Stoenac este clar un fotbalist de Liga 1, iar eu am văzut că el este pe drumul cel bun, iar dacă şi-a revenit din toate punctele de vedere, ştie el la ce mă refer, o să vedeţi voi ce poate acest fotbalist. Sper că nu se supără pe mine, dar eu i-am vrut mereu doar binele. Nu vezi prea mulţi jucători în Liga 1 care să aibă execuţiile şi calităţile pe care le are Marian. Fostul meu coleg, Eugen Trică are în lot un super jucător. Vă spun sincer că dacă el nu era acum la FCU, atunci eu voiam să îl aduc la Steaua” mărturisea Daniel Opriţa, tehnicianul formaţiei bucureştene în luna aprilie.

Afla mai multe despre: marian stoenac 

viewscnt
Articole similare