Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenirea spectatorilor pe stadioanele din România e posibilă! Anunţul făcut de Ionuţ Stroe înainte de reluarea Ligii 1: "Lucrăm la scenarii"

Revenirea spectatorilor pe stadioanele din România e posibilă! Anunţul făcut de Ionuţ Stroe înainte de reluarea Ligii 1: "Lucrăm la scenarii"

Superliga

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, le-a dat o veste mare cluburilor din spectatorilor din fotbalul românesc. Conform declaraţiilor ministrului, se lucrează la o metodă prin care fanilor să le fie permis accesul pe stadioane.

Scemnariu pentru a permite prezenţa spectatorilor la fotbal

Echipele din fotbalul românesc s-au reunit pe 15 mai, iar în ultima săptămână au disputat mai multe partide de pregătire, înainte de reluarea Ligii 1, pe 12 iunie. 

Pe stadioane nu vor fi prezenţi şi spectatorii. Totuşi, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a dezvăluit există posibilitatea ca un număr limitat de spectatori să fie pe arene unde se joacă fotbal, în viitor. 

"(n.r. - Vom putea şi fotbal cu spectatori, măcar 10% din capacitatea arenei?) Aceasta e o idee pe care o putem pune în aplicare în funcţie de evoluţia pandemiei. În faza incipientă, meciurile de fotbal sunt fără spectatori. Ne putem gândi la acest lucru (n.r. la meciuri cu spectatori), lucrăm la scenarii după care am putea permite şi prezenţa spectatorilor pe stadioane. Dar în faza iniţială mai puţin.

Scenariile la care lucrăm ţin cont de o anumită proporţionalitate între capacitatea stadionului şi anumite reguli de distanţarea socială. Nu vrem să impunem cifre exacte cum s-a făcut în alte domenii. Deocamdată, numărul cazurilor se menţine la un anume nivel, sunt ţări care au ajuns la cota zero. Noi, din păcate, încă avem constant acest număr şi aţi văzut din declaraţiile preşedintelui că există anumite îngrijorări. Decizia va fi luată cu Ministerul Sănătăţii, de altfel ne aflăm la ei pentru a discuta acest moment", a declarat Ionuţ Stroe. 

Afla mai multe despre: ionut stroemtsspectatori liga 1 

viewscnt
Articole similare