Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reveniri importante la Farul, înaintea meciului cu Hermannstadt. Gică Hagi: ”Acesta este obiectivul principal”

Reveniri importante la Farul, înaintea meciului cu Hermannstadt. Gică Hagi: ”Acesta este obiectivul principal”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa o întâlneşte pe FC Hermannstadt, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 21:00, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 16-a din Superligă.

Farul - Hermannstadt va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Gică Hagi recunoaşte: ”Ne aşteptam să avem mai multe puncte”

Înaintea meciului cu Hermannstadt, Gică Hagi a anunţat revenirile lui Tudor Băluţă şi David Kiki, titulari în viziunea ”Regelui”.

Manager tehnic al ”Marinarilor” se aşteaptă la un meci foarte greu cu Hermannstadt, însă speră ca echipa sa să aibă mai multă inspiraţie în faţa porţii, mai ales că evoluează în faţa propriilor suporteri.

În turul de campionat, ne aşteptam să avem mai multe puncte, mai multe victorii. Din ultimele trei meciuri de pe teren propriu puteam să obţinem mult mai mult, iar lucrurile erau altfel. În prima etapă din retur, întâlnim o echipă în formă, aflată într-un moment foarte bun.

FC Hermannstadt face ambele faze şi e foarte disciplinată. Are jucători cu experienţă în prima ligă, iar antrenorul e foarte bun, a dus echipa din B la acest nivel. 

Suntem acasă şi sperăm să intre mai multe mingi în poartă, să marcăm şi să câştigăm. După cum i-am spus şi echipei, în retur trebuie să fim pragmatici, să vină victoria. Acesta e obiectivul numărul 1. Să dăm totul pentru a câştiga.

Băluţă şi Kiki au revenit. Doar Narek Grigoryan şi Dragoş Nedelcu continuă procesul de recuperare”, a declarat Gică Hagi, vineri, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt.

 

Afla mai multe despre: farul-hermannstadtbalutagica hagikiki 

viewscnt
Articole similare