Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenit la FCSB, Vlad Chiricheş a vorbit despre cel mai mare regret al carierei sale | EXCLUSIV

Revenit la FCSB, Vlad Chiricheş a vorbit despre cel mai mare regret al carierei sale | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a recunoscut că perioada petrecută la Tottenham reprezintă cel mai mare regret al carierei.

Revenit la FCSB, Vlad Chiricheş a vorbit despre cel mai mare regret al carierei sale | EXCLUSIV

Întors la FCSB după mai multe experienţe petrecute în străinătate, Vlad Chiricheş a vorbit deschis despre perioada petrecută în Anglia, la Tottenham, acolo unde nu a reuşit să se impună pe termen lung. Căpitanul naţionalei recunoaşte că şi-ar fi dorit să obţină mai mult din acea aventură, însă accidentările din acea perioadă au reprezentat un impediment.

„(N.r. Care este cel mai mare regret?) Cred că a fost perioada petrecută la Tottenham. Acolo am avut mai multe accidentări, iar atunci când am revenit, nu am mai reuşit să mă auto-depăşesc, să-mi doresc mai mult”, a declarat Vlad Chiricheş, în exclusivitate, pentru Orange Sport.

Vlad Chiricheş ştie ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a câştiga titlul în Superligă | EXCLUSIV

Chiricheş a mărturisit că îşi doreşte un trofeu alături de FCSB şi ştie ce îi lipseşte echipei pentru a-şi îndeplini obiectivul în actualul sezon. 

”Avem un grup frumos, puternic cu calitate. Ne lipseşte doar încrederea asta că se poate mai mult, că putem să câştigăm campionatul. Cred că asta ne lipseşte să avem rezultate extraordinare. Sper ca prin venirea mea să ajut la mentalitatea asta. La a le da încredere că pot să fie campioni. 

Cred că e normal venind după 10 ani afară să fie o presiune. Sper să ajut ca echipa asta să fie campioană. Cred că le lipseşte un trofeu şi asta i-ar ajuta pe jucătorii tineri în cariera lor pe mai departe. 

(n.r. Despre faptul că Pintilii şi Filip sunt antrenorii lui) E o situaţie plăcută. Sper ca ei să-şi devină studiile să devină nişte antrenori extraordinari şi sper să îi ajut şi eu să-şi treacă un trofeu în cv la finalul anului”, a declarat Vlad Chiricheş, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichestottenham 

viewscnt
Articole similare