You are here:

Revine Bănel Nicoliţă?! Preşedintele clubului a dezvăluit că l-a ofertat pe ”Jardel”: ”Ar fi o adevărată lovitură”

Revine Bănel Nicoliţă?! Preşedintele clubului a dezvăluit că l-a ofertat pe ”Jardel”: ”Ar fi o adevărată lovitură”

Fotbal intern

Comentarii

Bănel Nicoliţă pare decis să nu îşi încheie cariera de fotbalist, deşi va împlini în luna ianuarie 40 de ani.

În urmă cu şase ani, Bănel Nicoliţă a decis să renunţe la fotbalul profesionist pentru a fi alături de echipa sa natală, CS Făurei, formaţie alături de care a promovat în Liga 3, însă care a revenit între timp în eşalonul judeţeţean după ce ”Jardel” a renunţat să se mai implice financiar.

La începutul lui 2024, fostul mijlocaş al FCSB a decis să îmbrace tricoul ialomiţenilor de la CS Amara, echipă de care s-a despărţit în urmă cu puţin timp.

Bănel Nicoliţă nu renunţă la fotbal. Echipa din România ce îşi doreşte să dea o adevărată lovitură de imagine

Vasile Vasile, preşedintele lui CS Păuleşti, a dezvăluit că şi-l doreşte pe Bănel Nicoliţă, însă a recunoscut că formaţia prahoveană nu va putea să îi ofere un salariu mare jucătorului.

CS Păuleşti a retrogradat în sezonul trecut al Ligii 3, însă nu a coborât în divizia judeţeană după ce mai multe echipe şi-au anunţat retragerea din cel de-al treilea eşalon.

Recent, Vali Lazăr, fostul jucător al lui Dinamo, a evoluat pentru CS Păuleşti.

”Ne-a fost propus şi Bănel Nicoliţă. Îl aşteptăm la Păuleşti. Ar fi, din multe puncte de vedere, o adevărată lovitură pentru noi. Aşteptăm să vedem cum vor decurge discuţiile pentru că la noi nu poate fi vorba de o remuneraţie consistentă din punct de vedere financiar”, a spus Vasile Vasile, preşedintele lui CS Păuleşti, pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: bănel nicoliţăcs păuleşti 

viewscnt
Articole similare