Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Ionuţ Negoiţă la Dinamo? Reacţia vehementă a lui Florin Prunea

Revine Ionuţ Negoiţă la Dinamo? Reacţia vehementă a lui Florin Prunea

Dinamo București

Comentarii

Florin Prunea este convins că Ionuţ Negoiţă nu va reveni la Dinamo, după ce a apărut zvonul că patron RIN n-ar fi cedat clubul, ci doar ar fi externalizat managementul clubului. Dinamo se află într-o situaţie delicată din punct de vedere financiar, deoarece acţionarii spanioli n-au plătit datoriile acumulate către jucători

Dinamo şi-a schimbat patronul, dar problemele financiare sunt şi mai mari decât înainte după ce Pablo&Cortacero au acumulat şi mai multe datorii. În acest context, a apărut zvonul că echipa ar putea reveni la Ionuţ Negoiţă. Florin Prunea nu crede însă în această variantă. 

Se întoarce Ionuţ Negoiţă la Dinamo? Prunea: ”A fost disperat să scape de club”

Florin Prunea, fost preşedinte la Dinamo, exclude în totalitate această variantă. Fostul portar susţine că Ionuţ Negoiţă a căutat cu disperare să cedeze clubului şi n-ar mai avea motive să revină:

”Nu, nu revine! A fost disperat să scape de Dinamo, pentru că doar în România e posibil aşa ceva. Juventus e un patrimoniu, s-a dus în liga a patra... Tu ai ieşit şi ai spus că dai Dinamo pe un leu. Băi, Negoiţă, tu vorbeşti despre o echipă de tradiţie! E moşia maică-tii să spui asta? Nu respectăm cluburile mari şi nu e vorba doar despre Dinamo. Vedeţi şi ce s-a întâmplat la Steaua, la Rapid. 

La Dinamo a făcut ce s-a vrut. Şi acum sunt oameni în club care au făcut rău clubului. Apar mereu datorii ascunse, Bălănescu, care ştia tot, a făcut tot, să nu le spună băieţilor ăstora despre datorii? De la Prunea, de la Mihalcea, din litigii, de la Rotariu. Ultimii bani luaţi de la Dinamo sunt de pe luna septembrie 2019. Voi primi banii, dar problema e a clubului. Nu asta e problema. 

E foarte bine. Dacă jucătorii români mai lasă capul jos, jucătorul străin e cu personalitate. Eu mereu am preferat acest gen de jucători, decât ăştia care stau la colţuri şi şuşotesc. Prefer jucători cu personalitate, decât cei care aşteaptă banii. Îmi place aceşti jucători”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare