Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Victor Piţurcă în fotbalul românesc? „Vă dau o mână de ajutor, dar în condiţiile mele!”

Revine Victor Piţurcă în fotbalul românesc? „Vă dau o mână de ajutor, dar în condiţiile mele!”

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă, experimentatul antrenor din Liga I, şi-a anunţat, subtil, revenirea în fotbalul românesc, după o pauză de aproape 1 an jumate.

Piţurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova, în septembrie 2019.
Anunţul revenirii lui „Piţi” în fotbalul românesc a fost făcut de Adrian Bumbescu, fostul său coleg de la Steaua, actualul şef al centrului de copii şi juniori din Ghencea. Piţurcă ar fi dispus 100% să semneze cu CSA Steaua, dacă formaţia ar promova în liga secundă.

„Piţi vine din vară sigur dacă promoveză! Vine sigur! Vă spun eu că vorbesc în fiecare zi cu el. Mi-a spus aşa: ‘Voi promovaţi şi eu vreau să vă dau o mână de ajutor! Dar în condiţiile pe care le pun eu! Vin, dar numai aşa!’. Piţurcă vrea să vină ca manager general, dar în condiţiile pe care le pune el! Cu Piţi nu mai merge că n-am echipament, n-am trei maiouri şi nu ştiu mai cum! Chiar dacă a zis că 90% nu mai antrenează în România, îi era foarte frică de COVID-ul ăsta şi nu cred că mai pleacă el nicăieri!", a declarat Bumbescu, pentru Fanatik.

A confirmat şi Dan Opriţă revenirea lui Piţurcă în fotbalul românesc

Daniel Opriţa, antrenorul Stelei, a confirmat şi el, în urmă cu câteva zile, că Victor Piţurcă este dispus să revină în Ghencea.
Eu mai vorbesc la telefon cu domnul Piţurcă. Victor Piţurcă ar veni să susţină echipa. Poate să aducă nişte oameni cu bani. Nu ştiu dacă ar veni antrenor dacă vom promova, că aş mai sta. N-am nicio clauză, contractul meu expiră la 30 iunie. Dacă promovăm şi se mai doreşte colaborarea cu mine vom vedea. Eu am vorbit cu domnul Piţurcă şi i-am spus că-l aştept să vină alături de noi. E nevoie de experienţa dânsului şi am încredere că va veni", a spus Opriţa, în cadrul emisiunii Naţiunea Stelistă.

Afla mai multe despre: victor piturcacsa steaua 

viewscnt
Articole similare