adplus-dvertising
You are here:

Revolta campionului naţional la maraton: "Cum e posibil ca un sportiv medaliat şi în continuă ascensiune poate primi 0 ron/lună pentru toată activitatea lui?"

Revolta campionului naţional la maraton: "Cum e posibil ca un sportiv medaliat şi în continuă ascensiune poate primi 0 ron/lună pentru toată activitatea lui?"

Sporturi

Comentarii

Alexandru Corneschi, campionul naţional la maraton, legitimat la CSM Craiova, a precizat, într-un mesaj postat în social media, că în ultimele luni nu a primit niciun bn pentru activitatea sa. El s-a declarat dezamăgit de tot ce se întâmplă, menţionând că Ministerul Sportului va “îngropa de tot atletismul românesc”.

“Ca să vă faceţi o idee, primeam un salariu minim pe economie, pentru a susţine toată această muncă… Repet nu m-am plâns de banii primiţi şi am muncit mereu cu drag şi cu speranţa că va fi mai bine”, a menţionat el.

“Salutare,

Aceasta este prima şi ultima postare în care mă “plâng” de condiţiile sportului din România şi aici mă refer la atletism.

Probabil ştiţi rezultatele mele din ultima perioadă, munca depusă şi tot ce înseamnă câştigarea unei medalii sau câştigarea câtorva minute/secunde la o cursă de maraton.

Astăzi 12.10 am primit un telefon în care am fost anunţat că nici luna aceasta nu sunt bani la club, după luna august care a avut aceeaşi soartă.

Ca să vă faceţi o idee, primeam un salariu minim pe economie, pentru a susţine toată această muncă… Repet nu m-am plâns de banii primiţi şi am muncit mereu cu drag şi cu speranţa că va fi mai bine.

Cum e posibil ca un sportiv medaliat şi în continuă ascensiune poate primi 0 ron/lună pentru toată activitatea lui, în condiţiile în care o pereche de pantofi de alergare pentru maraton sunt undeva la 800ron iar un masaj minim 100ron, şi să nu mai punem în calcul toate celelalte costuri.

Sunt dezamăgit de tot ce se întâmpla…. “Mulţumesc” Ministerului Sportului, o să îngropaţi de tot atletismul românesc!

Cu sportivitate,

Alex Corneschi”, este mesajul postat pe Facebook de atlet.

Alexandru Corneschi a câştigat duminică titlul naţional la maraton.

 

viewscnt
Articole similare