You are here:

Revoltă după Dinamo - Petrolul: „Ne rupem picioarele şi nimănui nu-i pasă!”

Revoltă după Dinamo - Petrolul: „Ne rupem picioarele şi nimănui nu-i pasă!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Petolul Ploieşti, meci desfăşurat pe „Arcul de Triumf”.

Revoltă după Dinamo - Petrolul: „Ne rupem picioarele şi nimănui nu-i pasă!”

Calitatea meciului a fost vădit afectată de calitatea gazonului, una care a lăsat de dorit. Mai mult decât atât, starea proastă a terenului i-a pus în pericol pe jucători, care s-au plâns ulterior de acest aspect. Cel mai vehement a fost Valentin Ţicu, căpitanul prahovenilor.

„A fost un teren impracticabil, nu ştiu de ce ne lasă să jucăm pe un asemenea teren. E risc de accidentare, dar nimănui nu-i pasă de noi, că ne rupem picioarele pe asemenea teren.

Ne bucurăm că acumulăm puncte, dar sunt puţin nemulţumit pentru că astăzi îmi doream să câştig. În prima repriză am oscilat momentele bune cu cele mai puţin bune, dar a doua parte a fost a noastră şi meritam să câştigăm. Îmi pare rău că Roman nu a marcat din pasa mea.

Mă simt bine la Petrolul, dar, dacă se va ivi ceva pentru mine şi pentru club, îmi voi dori să fac pasul la un alt club”, a declarat Valentin Ţicu la finalul meciului.

Concluzii dure după Dinamo - Petrolul 1-1: ”Am râs de câteva ori. Golurile nu au fost din cauza terenului prost, ci a lipsei de cunoştinţe” | EXCLUSIV

Dinamo şi Petrolul s-au ţinut în şah una pe cealaltă. Pe un teren aproape impracticabil, cele două combatante au marcat în urma a două erori uriaşe în apărare, iar concluziile trase au fost extrem de dure din partea comentatorului sportiv de la Orange Sport, Bogdan Cosmescu.

„Meciul a fost oribil de privit. Terenul arata rău, am râs de câteva ori. Cele două goluri nu pot fi puse pe seama terenului prost, ci pe seama lipsei de cunoştinţe.

Asta e lipsă de fotbal. De asta nu te mai poate vindeca nimeni. Nu e vina lui Pîrvu. Dacă tu la 21 de ani, eu cred că are mai mult, nu ştii aşa ceva, e clar”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamopetrolulsuperligavalentin ticu 

viewscnt
Articole similare