adplus-dvertising
You are here:

Revoluţie la CFR Cluj. Noi schimbări în club. Nelu Varga a aprobat şi o investiţie majoră de milioane de euro, "model în nordul României"

Revoluţie la CFR Cluj. Noi schimbări în club. Nelu Varga a aprobat şi o investiţie majoră de milioane de euro, "model în nordul României"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit care sunt primele lucruri pe care le va implementa la echipa din Gruia. El îşi începe în forţă mandatul, după ce a acceptat oferta lui Nelu Varga şi a părăsit Agenţia Naţională Anti-Doping.

Ce schimbări face Cristi Balaj la CFR Cluj. Noua academie de fotbal primează

Cristi Balaj produce o mică revoluţie la CFR Cluj prin măsurile pe care le ia, după ce ambele părţi au bătut palma. Oficialul a anunţat care vor fi primii paşi pe care îi va face şi prin care vrea să construiască viitorul clubului. 

După succesul pe care Gică Hagi şi Gigi Becali l-au avut cu academiile de fotbal, şi CFR Cluj urmează modelul. Campioana îşi construieşte o bază sportivă pentru a forma tineri jucători, o investiţie care se va ridica la milioane de euro. Balaj a anunţat că academia primează. 

"Academia de juniori, asta e cea mai importantă. E important să vină jucători mai tineri, care ulterior să fie valorificaţi şi să aducă şi un profit financiar clubului. CFR este, dacă nu luăm în calcul şi UTA, din Banat, singurul club din Liga 1, din Ardeal, şi cunosc foarte mulţi părinţi care au copii şi care şi-ar dori să joace la o echipă care câştigă campionatul şi joacă în cupele europene. Ar fi o rampă de lansare şi CFR Cluj în acest context treuie să se organizeze, să aibă o academie, care să ajute nu doar jucătorii din Ardeal. Trebuie să crească fotbalişti români pentru echipele naţionale.

Cel mai important este crearea unei academii model în nordul României, pentru a sprijini jucătorii talentaţi şi din acea zonă şi să ajutăm cu adevărat echipele naţionale ale României", a declarat noul preşedinte al campioanei României. 

"Va fi cea mai mare academie din Europa de Est”, susţinea, pentru ProSport, un apropiat al conducerii.

Cristi Balaj lucrează şi la imaginea clubului CFR Cluj

Fostul arbitru îşi doreşte să producă o schimbe şi în privinţa altui aspect, pe care pune mare preţ: "Şi la capitolul imagine aş spune că CFR nu stă foarte bine la nivel naţional. Foarte mulţi oameni au vorbit despre această echipă, din păcate nu au spus lucruri frumoase. Atunci când câştigi campionatul, locul 1 fiind automat râvnit, ajungi ca cei care nu au câştigat trofeul să vorbească despre tine. Cred că totuşi imaginea acestui club trebuie să fie diferită de cea care există în acest moment", a adăugat noul conducător de la CFR Cluj. 

Cristi Balaj vine la septupla campioană a României, care a câştigat ultimele patru titluri în Liga 1. De asemenea, clujenii au avut cel mai bun parcurs european, în ultimii ani, dintre toate echipele din Liga 1. 

Naturalizarea controversată pentru naţionala României! FRF a discutat cu familia fotbalistului şi a obţinut răspunsuri clare.

 

viewscnt
Articole similare