adplus-dvertising
You are here:

Revoluţie la CFR Cluj. Primele schimbări pregătite. "Nu e bine". Ce s-ar ascunde în spatele intenţiei conducerii cu Dan Petrescu

Revoluţie la CFR Cluj. Primele schimbări pregătite. "Nu e bine". Ce s-ar ascunde în spatele intenţiei conducerii cu Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Se înmulţesc rezultatele negative ale campioanei CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu, iar în iarnă ar urma să aibă loc mai multe schimbări, care să-l mulţumească pe antrenor. De asemenea, fostul fotbalist Ionuţ Rada a încercat să descifreze ultimul mesaj patronului Nelu Varga în privinţa "Bursucului".

Se anunţă schimbări la CFR Cluj

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa AZ Alkmaar, într-un meci din etapa a treia a grupei D a Conference League. În primele două etape ale grupei, CFR Cluj a fost învinsă în deplasare de Jablonec, scor 1-0, şi a remizat acasă cu Randers, scor 1-1. Rezultatele înseamnă sume mai mici de bani din Europa pentru finanţatorul Nelu Varga. 

Ionuţ Rada consideră că CFR Cluj ar urma să aibă o nouă "faţă" din iarnă, atunci când Dan Petrescu va avea mână liberă pentru a-şi construi un lot cu care Marius Şumudică a început sezonul. Fostul fotbalist important al actualei campioane anticipează câteva schimbări în următoarea perioadă de transferuri. 

"Lumea o să spună <<Mai are bagheta magică Dan Petrescu? Mai este acelaşi antrenor, mai poate cu acelaşi lot?>>. Probabil sunt multe întrebări pe care lumea şi le pune după aceste rezulte. Cred că CFR Cluj, cu lotul pe care îl are, în Liga 1 poate să câştige un alt campionat. Va conta foarte mult cum va termina această primă etapă, adică până în iarnă. Am văzut că deja e foarte greu să meargă mai departe. Cred că în iarnă vom vedea exact care va fi viitorul CFR-ului, pentri că şi Dan Petrescu a spus că îşi doreşte un alt lot, alţi jucători, toată lumea a spus că n-a construit el. Se vorbeşte despre cum a fost construit în vară, anumiţi jucători au fost lăsăţi să plece fără acordul lui. Normal, aici Dan Petrescu poate spune <<Eu pot să face aceste lucruri, cu acest lot, până în iarnă şi din iarnă vedem ce se va întâmpla>>.

E un efort foarte mare financiar şi vedem ce înseamnă acest lucru în fiecare an în care a fost Dan Petrescu. Jucători cu salarii importante, care nu joacă tot timpul sau sunt în afara lotului şi au contracte importante. Ştiţi foarte bine că Dan Petrescu este un antrenor costisitor, vrea jucători, totul plătit la zi. Să vedem dacă cei din conducerea CFR-ului vor merge pe aceeaşi linie", a declarat fostul fundaş central la Telekom Sport.

Are motive de îngrijorare Dan Petrescu după anunţul lui Nelu Varga?

Omul de afaceri care investeşte la echipa din Gruia a anunţat care e decizia sa în privinţa lui Dan Petrescu. Nelu Varga l-a susţinut pe antrenor şi a dezvăluit că nu se pune problema ca acesta să fie schimbat, aşa cum s-a întâmplat şi cu Marius Şumudică sau cu alţi foşti antrenori. 

"Ştim foarte bine că orice înfrângere sau rezult negativ schimbă declaraţia, am văzut-o de atâtea ori şi nu ştiu ce se poate întâmpla. Când se confirmă un antrenor, înseamnă că nu e bine!", a avertizat Ionuţ Rada, care a jucat pentru "vişinii" între 2010-2015, cu o pauză de câteva luni în 2012, când a îmbrăcat tricoul lui Karlsruher SC.

 

viewscnt
Articole similare