Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Real Madrid! Patru jucători la care Carlo Ancelotti vrea să renunţe în vară

Revoluţie la Real Madrid! Patru jucători la care Carlo Ancelotti vrea să renunţe în vară

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte de schimbări importante la nivelul lotului.

În aşteptarea lui Mbappe şi Haaland, Florentino Perez merge pe mâna lui Carlo Ancelotti, care vrea să renunţe la patru dintre actualii fotbalişti ai echipei, anunţă site-ul fichajes.net.

Real Madrid, gata să renunţe la patru fotbalişti

Unul dintre ei este Gareth Bale. Potrivit sursei citate, răbdarea staff-ului cu starul galez a ajuns la final, mai ales că Bale s-a accidentat din nou serios, în ciuda unui start bun de sezon. Dacă în cazul Hazard, Real Madrid este dispusă să aştepte, cu Bale situaţia este diferită, astfel că galezul ar urma să plece în vară.

Luka Jovic este un alt nume care nu îl convinge pe Carlo Ancelotti. Un atacant care nu aduce mare lucru atunci când vine de pe bancă şi care, foarte probabil, va fi vândut în vara viitoare.

Într-o situaţie similară se află şi Mariano Diaz. Atacantul a fost la un pas de un împrumut la Rayo Vallecano în ultima zi de mercato, însă mutarea a picat. În iarnă, sau în vară, Mariano va fi vândut de Real Madrid.

În fine, un alt jucător la care Ancelotti este gata să renunţe este veteranul Marcelo. Brazilianul este actualul căpitan al echipei şi un nume de legendă pentru Real Madrid, dar vârsta îşi spune cuvântul şi în cazul său. În plus, creşterea semnificativă a lui Miguel Gutierrez, precum şi impactul pe care l-a avut Ferland Mendy de la transferul la Real Madrid, îl obligă pe italian să renunţe şi la starul brazilian, mai scrie sursa citată mai sus.

Alţi doi fotbalişti ar mai fi pe lista neagră. Este vorba despre Dani Ceballos şi Isco Alarcon, fotbalişti care au mai multe variante de a pleca în Italia, La Liga sau Premier League.

Afla mai multe despre: carlo ancelottibalemarcelomariano diazjovic 

viewscnt
Articole similare