Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie la Sepsi. Laszlo Dioszegi a pus piciorul în prag: ”A sosit timpul să spunem stop. Aşa nu se mai poate!”

Revoluţie la Sepsi. Laszlo Dioszegi a pus piciorul în prag: ”A sosit timpul să spunem stop. Aşa nu se mai poate!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene.

În meciul de la Cluj, Universitatea a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, în minutul 34, când Silaghi a trimis în bara porţii adverse. În minutul 82 Dan Nistor a fost faultat în careu şi arbitrul Andrei Moroiţă a dictat penalti. Tot Nistor a transformat şi a deschis scorul, marcând al şaptelea gol stagional. U Cluj s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 8, cu 15 puncte, iar Sepsi OSK este pe 11, cu 12 puncte.

Sepsi este la a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene, motiv pentru care Laszlo Dioszegi, patronul formaţiei din Sf. Gheorghe, a răbufnit. 

„Nu, absolut deloc. Se vede că nu e vina antrenorului. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovaţi. O să avem o întâlnire joi, dar în nici un caz nu consider că Ciobi e vinovat. El nu poate să bage mingea în poartă. Am avut 13 meciuri fără înfrângere. Acum e dureros şi vom vedea din ce cauză am ajuns în situaţia asta, dar nu suntem un club care are rezultate negative şi în două minute tăiem capul antrenorului”, a spus finanţatorul de la Sepsi pentru Prosport.

Dioszegi crede că vina le aparţine jucătorilor. „Ei sunt cei care joacă. Aici e o întrebare… Ce am văzut la televizor aseară… Este dureros ce meci am făcut. Vreau să văd că în minutul 95, când coboară de pe teren, curge transpiraţia de pe ei. N-am văzut acest lucru. Sunt unii care consideră că poate simplul fapt că sunt pe teren e de ajuns, salariul vine şi totul e bine. Trebuie să spunem stop, să luăm măsuri. Aşa e fair. Dacă primeşti să şi dai înapoi ceva. De luat au luat, suntem la zi cu toate salariile, dar de dat nu au dat în ultimele 5 meciuri.

A sosit timpul să spunem stop. Aşa nu se mai poate! Să se gândească că clubul lepa dat tot şi să dea şi ei ceva înapoi”, a spus Dioszegi, care nu exclude nici posibilitatea de a exclude din lot anumiţi jucători: „Joi mă voi întâlni şi cu Hadnagy şi cu toată lumea şi vom vedea ce măsuri vom lua. Dacă ei consideră că e OK aşa, pentru club nu e OK absolut deloc. Putem să pierdem, dar vreau să văd tricoul transpirat după meci. N-am văzut aseară. Eu aşa consider că a sosit vremea de a face nişte schimbări. Tragem linie şi stop”.

Echipele care au evoluat:

  • U CLUJ: P. Iliev - Chipciu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Oancea 28) – Cîmpanu (V. Gheorghe 67), Doukoure (I. Filip 75), Bic, R. Silaghi (Ianis Stoica 66)  - D. Popa (E. Manu 74), Nistor. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • SEPSI OSK: Niczuly - Ninaj, Bălaşa, Kecskes - Oteliţă, I. Gheorghe (Rondon 86), F. Junior (C. Matei 85), Fl. Ştefan - R. Varga (Kallaku 61), Safranko (Debeljuh 61), M. Ştefănescu. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare