Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie pe Bernabeu! Florentino Perez vrea cinci jucători pentru a revitaliza Realul!

Revoluţie pe Bernabeu! Florentino Perez vrea cinci jucători pentru a revitaliza Realul!
Comentarii

Cotidianul spaniol Diario Gol susţine că preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, şi-a făcut deja lista de cumpărături, jucătorii de top doriţi urmând a fi ofertaţi în pauza competiţională sau după sfârşitul sezonului.

”Galacticii” s-au dovedit neinspiraţi când au hotărât să se despartă de James Rodriguez şi Alvaro Morata. Forma slabă a echipei a făcut ca avansul Barcelonei în campionat să crească la 10 puncte, astfel că madrilenii sunt în căutare de soluţii.

Florentino Perez nu stă însă cu mâinile în sân şi plănuieşte atent următoarele mişcări pe piaţa transferurilor. Conform Diario Gol, preşedintele Realului ar urmări să betoneze patru compartimente în echipa lui Zidane.

Pentru postul de portar madrilenii îl urmăresc în continuare pe David De Gea, însă în cazul unui refuz s-ar mulţumi şi cu Kepa Arizabalaga de la Athletic Bilbao. Marquinos este preferat pentru a consolida apărarea, în timp ce Aimeric Laporte, Inigo Martinez sau David Alaba sunt văzuţi şi ei ca soluţii. În zona mediană lucrurile sunt cât se poate de simple, ţinta principală fiind Dele Alli. 

Perez intenţionează să aducă şi doi atacanţi, pentru a-i înlocui pe Benzema şi Bale. Dybala şi Kane sunt favoriţi pentru a-i înlocui pe cei doi.

Afla mai multe despre: real madridtransferuribalebenzemaflorentino perezdybalaallikanede gea 

viewscnt
Articole similare