Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Revoluţie?". Reacţie din interior la CFR Cluj după ultimatumul anunţat de Nelu Varga! Urmează măsuri drastice? | EXCLUSIV

"Revoluţie?". Reacţie din interior la CFR Cluj după ultimatumul anunţat de Nelu Varga! Urmează măsuri drastice? | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Marius Bilaşco a vorbit despre "revoluţia" anunţată de Nelu Varga la CFR Cluj dacă echipa nu va câştiga următoarele patru meciuri, cu Rapid, FCSB, Sepsi şi U Cluj, din Cupa României şi Superligă.

Marius Bilaşco a găsit circumstanţe atenuante pentru forma de moment pe care o traversează CFR Cluj, însă a spus că patronul poate declara ce doreşte. Fostul atacant a încercat să dea explicaţii pentru rezultatele obţinute de echipa lui Andrea Mandorlini în ultimele meciuri.

Urmează "revoluţia" la CFR Cluj?

Accidentările, faptul că la CFR Cluj se încearcă alt stil de joc decât cel al lui Dan Petrescu, dar şi lipsa relaţiilor de joc între noii jucători din Gruia, au făcut - în opinia lui Marius Bilaşco - să se ajungă în această situaţie la campioana ultimelor cinci din şase ediţii de Superligă.

"E patron, poate să spună orice. Poate să spună ce doreşte. E clar că e nemulţumit de ceea ce se întâmplă în momentul de faţă. Rezultatele nu ne-au ajutat. Dar, până la urmă, înainte jucam pragmatic şi câştigam, iar acum ne creem ocazii şi nu reuşim să marcăm. Asta e diferenţa. Trebuie să ţinem cont, suntem o echipă nouă, au fost foarte mulţi jucători noi. E un aspect extrem de important, au apărut accidentări. Unul cumul de factori a făcut să ajungem aici", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

CFR Cluj se află pe locul doi în clasamentul din Superligă, la cinci lungi distanţă de liderul FCSB înaintea meciului direct din campionat.

Meciul CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 10 decembrie, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujnelu vargarezultaterevolutiesuperliga 

viewscnt
Articole similare