You are here:

Rezistă defensivele lui Juve şi Liverpool? Cum arată cotele Superbet

Rezistă defensivele lui Juve şi Liverpool? Cum arată cotele Superbet

Pariuri sportive

Comentarii

Duminică, iubitorii de fotbal au parte de un spectacol rar pe „bătrânul continent”, când două dintre cele mai puternice defensive din lume îşi testează limitele în derby-uri cu mize uriaşe.

Liverpool, liderul Premier League, îşi mută trupa în Londra pentru o ciocnire incendiară cu Arsenal, un duel al ambiţiilor şi orgoliilor din Anglia. Între timp, în Italia, fanii îşi ţin respiraţia pentru un clasic fără vârstă: Derby d’Italia. Pe gazonul de pe San Siro, Inter şi Juventus îşi reiau veşnica rivalitate într-o încleştare unde fiecare tackling, fiecare pasă şi fiecare şut vor conta.

Descoperă Multi Bet Builder! Combină Bet Buildere din mai multe meciuri pe acelaşi bilet!

Arsenal - Liverpool

Noua etapă din Premier League ne aduce un duel spectaculos duminică, pe Emirates, între Arsenal şi Liverpool – doi coloşi ai fotbalului englez. Deşi ambele echipe au obţinut victorii modeste în Liga Campionilor la mijlocul săptămânii, miza meciului de acum este uriaşă, iar fiecare greşeală va fi taxată la sânge.

Arsenal vine după o înfrângere şocantă cu Bournemouth, care le-a spulberat o serie de 12 meciuri fără eşec în deplasare şi i-a plasat pe locul trei, la patru puncte de liderul Liverpool. În lipsa lui William Saliba, suspendat, „tunarii” par vulnerabili, iar fanii îşi pun speranţele în seria de cinci victorii consecutive pe teren propriu.

De cealaltă parte, Liverpool, cu Arne Slot la cârmă, a obţinut opt victorii consecutive în toate competiţiile şi a stabilit noi recorduri pentru „cormorani”. O victorie duminică i-ar duce la un total impresionant de 24 de puncte din primele nouă etape – un început fabulos care ar reaminti de sezonul triumfal din 2019-2020.

Cotă 2.45 pentru victorie Arsenal!

Inter – Juventus

Inter şi Juventus, două dintre forţele actuale din Serie A, se înfruntă duminică seara într-un derby de foc pe San Siro. Inter vine cu moralul ridicat după o victorie obţinută în prelungirile meciului de Champions League contra celor de la Young Boys, datorită golului marcat de Marcus Thuram. Echipa lui Simone Inzaghi este într-o formă excelentă, cu trei victorii consecutive în campionat şi fără înfrângeri în ultimele meciuri.

De cealaltă parte, Juventus, învingătoare în ultima etapă de Serie A cu Lazio, a suferit un eşec neaşteptat în Liga Campionilor împotriva lui Stuttgart, întrerupând astfel o serie impresionantă de meciuri fără înfrângere.

Totuşi, cu un lot afectat de accidentări de ambele părţi, această confruntare se anunţă a fi una echilibrată, în care miza este mai mult decât simpla clasare în topul ligii italiene.

Cotă 1.78 pentru victorie Inter!

Afla mai multe despre: superbet 

viewscnt
Articole similare