You are here:

Rezultatele serii în Champions şi Conference League! Victorie la limită pentru Răzvan Lucescu. Rivala lui PAOK, aproape de o ruşine istorică

Rezultatele serii în Champions şi Conference League! Victorie la limită pentru Răzvan Lucescu. Rivala lui PAOK, aproape de o ruşine istorică
Comentarii

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus la Salonic în primul meci al dublei cu Borac Banja Luka din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-2.

Elevii lui Răzvan Lucescu au deschis scorul în minutul 17 prin Konstantinos Koulierakis. Bosniacii au egalat trei minute mai târziu, din penalti, prin Sebastian Herrera, însă grecii au făcut 2-1 printr-un gol al aceluiaşi Koulierakis, în minutul 39. Oaspeţii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprize, prin Enver Kulasin şi la pauză a fost 2-2.

Imediat după reluare, în minutul 51, Despodov a executat un corner şi William Troost-Ekong a înscris, aducând gazdele în avantaj. PAOK s-a impus cu 3-2, iar returul se va disputa miercuri, 31 iulie, în Bosnia.

Ludogorest s-a impus cu 2-0 împotriva lui Dinamo Minsk, iar calificarea pare să fie la discreţia bulgarilor. 

Celje, echipă la care activează Marco Dulca, a remizat cu Slovan Bratislava, scor 1-1, deşi a condus cu 1-0. Slovacii au jucat timp de oră cu un om mai puţin după eliminarea lui Savvidis, petrecută în minutul 30.

Inter Escaldes, vicecampioana Andorrei, a fost la un pas de o surpriză monumentală, împotriva lui AEK Atena. Grecii s-au impus cu 4-3, deşi au condus cu 3-0 la pauză.

Rezultatele serii din Champions League:

PAOK (Grecia) - Borac Banja Luka (Bosnia) 3-2

Ludogorets Razgrad (Bulgaria) - Dinamo Minsk (Belarus) 2-0

Celje (Slovenia) - Slovan Bratislava (Slovacia) 1-1

Rezultatele serii din UEFA Conference League:

Struga (Macedonia de Nord) - Pyunik Erevan (Armenia) 2-1

Riga (Letonia) - Slask (Polonia) 1-0

Dinamo Batumi (Georgia) - Decic (Muntenegru) 0-2

AEK Atena (Grecia)- Inter Escaldes (Andorra) 4-3

Cliftonville (Irlanda de Nord) - Auda (Letonia) 1-2

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare