You are here:

Rezultatele serii în Nations League! Spania a spulberat Elveţia, deşi ibericii au jucat o repriză întreagă în 10 oameni. Ronaldo a marcat din nou, iar Portugalia a câştigat

Rezultatele serii în Nations League! Spania a spulberat Elveţia, deşi ibericii au jucat o repriză întreagă în 10 oameni. Ronaldo a marcat din nou, iar Portugalia a câştigat
Comentarii

Spectacol total în Nations League. Nicio partidă nu s-a terminat cu scor alb, iar favoritele şi-au respectat blazonul, în cele mai multe dintre cazuri.

Luxemburg - Belarus 0-1

Luxemburg a bifat a doua înfrângere consecutivă. De această dată, luxemburghezii au fost învinşi de Belarus, chiar în faţa propriilor suporteri, 0-1. Unicul gol a fost marcat de Gromyko în minutul 76, din penalty.

Bulgaria - Irlanda de Nord 1-0

La Plovdiv, Bulgaria a obţinut o victorie scurtă graţie golului marcat de Kiril Despodov în minutul 40. Vecinii noştri au patru puncte, la fel de multe ca Belarus, în timp ce nord-irlandezii sunt pe locul trei, cu patru puncte.

Gibraltar - Liechtenstein 2-2

În liga D, două dintre cele mai slabe naţionale din lume au oferit un adevărat thriller. Gibraltar a deschis scorul prin Walker, în minutul opt, însă Liechtenstein a egalat în minutul 53.

Gibraltar a ratat un penalty în minutul 82, însă Scanlon a înscris în al şaptelea minut de prelungire. Liechtenstein a egalat când nimeni nu se mai aştepta, în minutul 90+14 şi a spălat din ruşinea eşecului cu San Marino.

Slovacia - Azerbaijan 2-0

Slovacia nu a avut nicio problemă în faţa azerilor lui Fernando Santos şi a obţinut a doua victorie consecutivă, scor 2-0.

Suedia - Estonia 3-0

Suedia s-a distrat cu Estonia şi a egalat-o pe Slovacia în clasamentul grupei 1 din liga C. Gyokeres, cu o dublă, şi Isak au marcat golurile scandinavilor.

Danemarca - Serbia 2-0

Pe Parken din Copenhaga, danezii au obţinut o victorie categorică în faţa sârbilor şi au obţinut al doilea succes din grupa 4 a Ligii A. Gronbaek, în minutul 36, şi Poulsen, în minutul 61, cu un gol magnific au stabilit scorul final.

Croaţia - Polonia 1-0

La Osijek, Modric a adus victoria croaţilor cu un gol fabulos din lovitură liberă, în minutul 52. 

Elveţia - Spania 1-4

La Geneva, Spania a început ca din puşcă, iar tabela arăta 2-0 pentru iberici în minutul 13 după golurile lui Joselu şi Fabian Ruiz. În minutul 20, campioana europeană a rămas în 10 după eliminarea lui Robin Le Normand, iar elveţienii au redus din diferenţă prin Amdouni, în minutul 41.

În partea a doua, Spania a făcut ce a vrut, chiar şi în 10 oameni, iar Ruiz şi Feran Torres au stabilit scorul final.

Portugalia - Scoţia 2-1

Pe da Luz, Portugalia s-a văzut condusă încă din minutul 7, după reuşita lui McTominay şi a asaltat poarta lui Gunn. Bruno Fernandes, în minutul 55, şi Cristiano Ronaldo, în minutul 88, au adus victoria lusitanilor, care sunt pe primul loc în grupa 1 a Ligii A.

Pentru CR7 a fost golul cu numărul 901 din carieră.

Afla mai multe despre: nations league 

viewscnt
Articole similare