You are here:

Rezultatele zilei în Liga 2. Steaua smulge un punct la Slatina şi rămâne neînvinsă, după golul lui Adi Popa. Debut de coşmar pentru Gabi Torje

Rezultatele zilei în Liga 2. Steaua smulge un punct la Slatina şi rămâne neînvinsă, după golul lui Adi Popa. Debut de coşmar pentru Gabi Torje

Steaua

Comentarii

Sâmbătă, pe cinci octombrie, s-au disputat primele opt meciuri ale etapei a noua din Liga 2.

Debut de coşmar pentru Gabi Torje la noua sa echipă

La Târgovişte, Chindia s-a impus fără nicio problemă în faţa celor de la Câmpulung Muscel, scor 4-0. Gabi Torje a debutat pentru formaţia argeşeană, după ce a fost prezentat la începutul acestei săptămâni.

Fostul jucător al lui Dinamo a fost introdus pe gazon în minutul 57, la scorul de 1-0 pentru dâmboviţeni. Echipa lui Torje este pe locul 20, cu doar şase puncte după nouă meciuri.

De cealaltă parte, Chindia este pe 10, cu 12 puncte.

Steaua pleacă cu un punct de la Slatina

La Slatina, pe o vreme mohorâtă, Steaua a obţinut un egal în derby-ul etapei, contra celor de la CSM. Oltenii au deschis scorul în minutul 30 prin Cătălin Doman, care a transformat un penalty, însă ekevii lui Opriţa au egalat în minutul 64, prin Adi Popa, care a punctat la doar patru minute după ce a fost introdus pe gazon.

CSM Slatina este pe locul doi, cu 18 puncte, îar Steaua este pe patru, cu un punct mai puţin. ”Militarii” sunt neînvinşi în acest sezon.

Rezultatele din Liga 2. Înfrângere surprinzătoare pentru Corvinul

Corvinul a fost învinsă pe teren propriu de nou-promovata Metalul Buzău, scor 0-1, iar hunedorenii au bifat al doilea eşec din acest sezon. 

De remarcat este succesul lui FC Argeş din deplasarea grea de la Clinceni, contra lui Metaloglobus, scor 2-1. Este prima victorie pentru piteşteni sub comanda lui Bogdan Andone.

Chindia - Câmpulung 4-0

Concordia Chiajna - Dumbrăviţa 0-0

Corvinul - Metalul Buzău 0-1

CS Afumaţi - Voluntari 0-1

Mioveni - Reşiţa 0-1

Slatina - Steaua 1-1

Metaloglobus - FC Argeş 1-2

Unirea Ungheni - Ceahlăul 1-1

Afla mai multe despre: steaualiga 2opriţaadi popa 

viewscnt
Articole similare