Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REZUMATE SERIE A | Lazio a devenit lider în Italia. Victorie importantă pentru Napoli. Vezi AICI toate golurile

REZUMATE SERIE A | Lazio a devenit lider în Italia. Victorie importantă pentru Napoli. Vezi AICI toate golurile

Serie A

Comentarii

Jumătate din etapa a 26-a din Serie A s-a amânat din cauza Coronavirusului. Udinese - Fiorentina era programat sâmbătă, iar alte patru partide de duminică, programate iniţial cu porţile închise, au fost mutate pe 13 mai. Vezi mai jos rezumatele meciurilor jucate sâmbătă în Italia.

Ştefan Radu şi Lazio au urcat pe primul loc în Serie A, pentru prima dată în acest sezon. Echipa din capitala Italiei s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa Bolognei. Ambele reuşite au venit în primele 20 de minute de joc. Luis Alberto a înscris primul, din pasa lui Immobile. Mijlocaşul spaniol şi-a trecut în cont şi un assist, la golul marcat de Correa.

Napoli a bifat a treia victorie consecutivă în Serie A, după un succes în faţa lui Torino. Manolas a înscris primul gol al meciului, în minutul 19. În actul secund, Politano a încercat o execuţie marca Budescu, dar nu mingea nu şi-a atins ţinta. Di Lorenzo a marcat cu zece minute înainte de final, din pasa senzaţională a lui Mertens, dar echipa de pe San Paolo a trăit cu emoţii finalul. Edera a punctat în prelungiri, însă până la urmă Napoli - Torino s-a încheiat 2-1. 

Afla mai multe despre: napolilazioserie a 

viewscnt
Articole similare