Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Cadu face o propunere interesantă pentru banca lui CFR Cluj: "De ce nu? A avut succes" | EXCLUSIV

Ricardo Cadu face o propunere interesantă pentru banca lui CFR Cluj: "De ce nu? A avut succes" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Într-un dialog în exclusivitate cu Orange Sport, Ricardo Cadu (42 de ani), fost căpitan la CFR Cluj, a făcut o propunere interesantă pentru banca echipei din Gruia, după plecarea lui Adrian Mutu. Fostul fundaş central şi-a adus aminte de perioadele de glorie ale CFR-ului cu antrenori din Portugalia.

Ricardo Cadu crede că un antrenor portughez ar fi potrivit pentru CFR Cluj, în locul lui Adrian Mutu, având în vedere tradiţia echipei ardelene cu tehnicienii lusitani, care de cele mai multe ori au făcut treabă foarte bună la formaţia din Gruia.

Revine "moda" portughezilor la CFR Cluj? Ricardo Cadu propune un lusitan pe banca ardelenilor: "A avut succes"

Plecarea lui Adrian Mutu lasă gol locul antrenorului pe banca lui CFR Cluj, iar acum Nelu Varga îi caută înlocuitor pe termen lung. Ricardo Cadu, fostul căpitan al "feroviarilor", este de părere că fosta sa echipă ar trebui să meargă pe mana unui antrenor portughez, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut.

Cadu susţine că sunt mulţi antrenori portughezi de valoare care aşteaptă oportunitatea să antreneze o echipă, mai ales una cu pedigree-ul lui CFR Cluj. În ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, Cadu a spus că nu se aştepta ca "Briliantul" să plece atât de repede de la echipă.

"Nu mă aşteptam pentru că e perioada foarte scurtă, dar după ce s-a întâmplat ieri, Mutu s-a gândit şi a vrut să plece. CFR de 5 meciuri joacă foarte puţin, nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar aşa e în fotbal.

(n.r. - despre Mandorlini) Nu ştiu cine poate să vină, dar CFR a avut succes cu antrenori portughezi şi de ce nu un antrenor portughez? Sunt mai mulţi antrenori care sunt foarte buni şi au nevoie de ocazie să antrenze o echipă", a declarat Ricardo Cadu, într-un interviu acordat Orange Sport.

Ricardo Cadu a jucat la CFR Cluj între 2006 şi 2014, timp în care a strâns 250 de meciuri şi 30 de goluri, dar şi trei titluri de campion, două Cupe ale României şi trei Supercupe ale României, plus prezenţe în grupele Ligii Campionilor şi Europa League cu gruparea din Ardeal.

În 2021, Ricardo Cadu s-a lăsat de fotbal.

Afla mai multe despre: cfr clujricardo caduantrenorportughezsuperliga 

viewscnt
Articole similare