Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore a fost păcălit de promisiunile lui Cortacero: „Când ne-a fost lumea mai dragă ni s-a dat o palmă”

Ricardo Grigore a fost păcălit de promisiunile lui Cortacero: „Când ne-a fost lumea mai dragă ni s-a dat o palmă”

Superliga

Comentarii

Ricardo Grigore, jucătorul lui Dinamo, a vorbit despre situaţia grea prin care trece formaţia sa.

Investitorii spanioli care au preluat-o pe Dinamo, în frunte cu Pablo Cortacero, au dispărut de luni bune din România, iar echipa din „Ştefan cel Mare” se zbate în subsolul clasamentului.

Ricardo Grigore s-a lăsat păcălit de promisiunile lui Pablo Cortacero şi a dezvăluit cum a crezut că sezonul acesta vor fi ape liniştite la Dinamo.
„Noi suntem principalii afectaţi. Eu m-am bucurat când am văzut că vine. Ziceam că e gata, s-au rezolvat problemele. Apoi, chiar credeam placa asta cu săptămâna viitoare se dau banii. În fiecare săptămână eu şi colegii mei chiar credeam că vin banii. Apoi, când am văzut ce se întâmplă, am renunţat şi nu am mai crezut. Nu ştiam de ce se întâmplă lucrurile astea, ce se urmăreşte.

 ”Jucătorii din Spania se gândeau să-şi încheie cariera la Dinamo”

Cu siguranţă s-au urmărit lucruri rele, să ducă clubul în faliment. Dar nu este în regulă deloc şi ar trebui să se ia măsuri. Jucătorii din Spania au venit cu mari speranţe. Unii sperau să îşi încheie cariera, s-au semnat contracte foarte bune. Şi eu auzisem lucruri bune când au venit. Voiam să urcăm la următorul nivel, mă gândeam că vom intra în lupta la titlu pentru că lotul a fost foarte valoros, cu salarii mari. Dar când ne era lumea mai dragă ni s-a dat o palmă, ne-am revenit la realitate şi am pornit de la zero, poate chiar mai jos decât am fost în trecut. Dacă nu erau suporterii puteam vorbi de falimentul clubului”, a declarat fundaşul pentru fanatik.ro.


Dinamo este pe locul 13 în clasament, cu doar 27 de puncte. Pe ultimul loc este Poli Iaşi, cu doar 16 puncte.

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare