Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore uimeşte cu declaraţia de la finalul umilinţei lui Dinamo cu Universitatea Craiova, scor 1-6: "Nu simţim"

Ricardo Grigore uimeşte cu declaraţia de la finalul umilinţei lui Dinamo cu Universitatea Craiova, scor 1-6: "Nu simţim"

Dinamo București

Comentarii

Ricardo Grigore (22 de ani), fundaşul central al lui Dinamo, încă vede luminiţa de la capătul tunelului pentru "câini". Deşi situaţia din Ştefan cel Mare e din ce în ce mai grea şi retrogradarea pare că nu mai doar un gând sumbru, Grigore a rămas optimist şi a spus, la finalul meciului, că jucătorii nu simt aerul retrogradării.

Ricardo Grigore: "Nu simţim aerul retrogradării"

La finalul partidei din "Ştefan cel Mare", apărătorul central a uimit cu declaraţia sa în privinţa situaţiei echipei.

Ricardo Grigore susţine că din interior jucătorii nu simt aerul retrogradării, deşi echipa antrenată de Flavius Stoican e penultima în Liga 1, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată Academica Clinceni, şi la mare distanţă de echipele din faţă. 

"Sentiment greu, nu e prima dată şi trecem prin momente foarte grele, dar sperăm să trecem peste aceste momente.

După ce primim gol intră debandada în noi şi parcă ne cade plumb în picioare şi apoi al doilea, şi al treilea, şi tot aşa.

Nu simţim aerul retrogradării. E o perioadă mai dificilă, nu e prima dată când trecem prin asta. Sper să ne revenim", a declarat fundaşul central. 

Ricardo Grigore a jucat 20 de meciuri în acest sezon la Dinamo, timp în care a livrat o pasă de gol, în 1.550 de minute strânse pe teren.

Dinamo Bucureşti e la 12 puncte faţă de Gaz Metan, care ocupă locul de baraj, şi la 14 puncte de U Craiova 1948, cea care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1. 

VIDEO | Dinamo - Universitatea Craiova 1-6, în Liga 1

Universitatea Craiova a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 6-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova e pe locul al cincilea în Liga 1, cu 39 de puncte, iar Dinamo Bucureşti e pe locul 15, penultimul, cu 12 puncte.  

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamo universitatea craiova 1-6 

viewscnt
Articole similare