Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riscul pe care şi-l asumă FRF prin întârzierea numirii unui selecţioner: ”Mi-e ca nu cumva să se întâmple asta” | EXCLUSIV

Riscul pe care şi-l asumă FRF prin întârzierea numirii unui selecţioner: ”Mi-e ca nu cumva să se întâmple asta” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre importanţa numirii unui selecţioner cât mai rapid, pentru ca FRF să nu piardă şansa să aducă varianta dorită.

Mirel Rădoi a părăsit echipa naţională în urma ratării calificării la barajul pentru Campionatul Mondial şi este neclar încă cine va fi succesorul său.

Există posibilitatea ca selecţionerul să continue, însă majoritatea oamenilor din fotbal ce îl cunosc bine sunt de părere că Rădoi nu va reveni pe banca echipei naţionale.

Mai mult opţiuni au fost vehiculate, iar oficialii FRF au avut discuţii cu Hagi şi Răzvan Lucescu, însă se zvoneşte că acestea au fost doar lovituri de imagine.

În fapt, este posibil ca FRF să pretindă că doreşte un candidat experimentat şi că nu îl poate obţine, pentru a mai îndrepta opinia publică despre oficialii federaţiei.

După ce l-a înlocuit la naţionala U21, Adi Mutu i-ar putea lua locul lui Rădoi şi la naţionala mare, deşi are şi mai puţină experienţă decât avea fostul căpitan al FCSB-ului când a preluat postul.

Riscul pe care şi-l asumă FRF prin întârzierea numirii unui selecţioner

Însă, MM Stoica să teme că amânarea numirii unui selecţioner i-ar putea costa pe oficialii FRF chiar şi varianta Mutu.

În situaţia în care cei de la FRF nu vor reuşi să îl convingă pe Mirel Rădoi să continue... pentru că am înţeles din discursul pe care l-a avut Mihai Stoichiţă că se încearcă asta.

Şi cum îl cunosc eu pe Mirel nu cred că acceptă să continue. Cred că se pierde timp dacă Mirel nu va fi convins să continue şi mi-e ca nu cumva să semneze Adrian Mutu cu Kisvarda, că am citit că e ofertat de acolo.

Mircea Lucescu şi Cosmin Olăroiu ar fi nume interesante pentru echipa naţională şi poate Dan Petrescu, dar sunt sub contract cu grupări care îşi permit să plătească mult mai bine decât salariul pe care şi-l poate permite FRF.

Iar pentru Răzvan Lucescu, la 51 de ani, nu mai este o provocare echipa naţională a României, pentru că Răzvan are altă cotă”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţională a româniei 

viewscnt
Articole similare