You are here:

Risto Radunovic, "ademenit" cu un contract, după ce a refuzat FCSB! Clubul a confirmat: "Discutăm"

Risto Radunovic, "ademenit" cu un contract, după ce a refuzat FCSB! Clubul a confirmat: "Discutăm"

Superliga

Comentarii

Unul dintre cei mai constanţi fotbalişti ai FCSB din ultimii ani, Risto Radunovic (32 de ani) se află în ultimele luni de contract cu echipa campioană a României, cu care n-a ajuns la un acord de prelungire. Totuşi, FCSB nu va renunţa atât de uşor la muntenegrean.

Cumpărat de la Astra în 2021, Risto Radunovic s-a impus repede la echipă a preluat postul de fundaş stânga, pe care i-a fost adus concurent abia în acest sezon, David Kiki (30 de ani) de la Farul. Radunovic a spus "nu" ultimei oferte de prelungire a contractului cu FCSB.

FCSB pregăteşte o nouă propunere pentru Risto Radunovic. Mihai Stoica: "Negocierile vor continua!"

Chiar şi aşa, echipa campioană a României n-are de gând să renunţe la fundaşul muntenegrean. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat că lui Risto Radunovic îi va fi făcută o nouă ofertă de prelungire, după ce a refuzat-o pe ultima primită.

"Clubul va prezenta oferte pentru Vlad şi Radunovic. Negocierile vor continua, indiscutabil. Nu avem la momentul ăsta nicio a treia variantă pentru că nu are niciun rost. Discutăm în iarnă. La portari nu e problemă. Sunt foarte mulţi portari de valoare pe care poţi să-i aduci. Am avut zeci de propuneri", a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Risto Radunovic a jucat toate cele 90 de minute în Supercupa României, câştigată de FCSB cu 3-0 în faţa Corvinului. De asemenea, muntenegreanul a fost folosit constant şi în sezonul trecut, în care echipa "roş-albastră" a câştigat primul titlul de campioană după nouă ani: a strâns 39 de meciuri, un gol şi trei assist-uri.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Risto Radunovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: risto radunoviccontractofertapropunerefcsbnegocieri 

viewscnt
Articole similare