You are here:

Risto Radunovic, pregătit de startul în grupa Europa League: ”Trebuie să începem cu dreptul”

Risto Radunovic, pregătit de startul în grupa Europa League: ”Trebuie să începem cu dreptul”

FCSB

Comentarii

FCSB debutează în faza ligii Europa League joi, de la ora 22:00, în meciul cu RFS.

Risto Radunovic, înainte de startul din Europa League

Meciul dintre FCSB – FC RFS Riga va fi mâine, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Risto Radunovic a prefaţat duelul de mâine şi s-a aratăt entuzismat de debutul în Europa League. 

”Suntem pregătiţi şi nerăbdători pentru meciul de mâine. Ne aşteaptă o confruntare foarte importantă. Fiecare echipă în Europa League şi-a câştigat dreptul să fie în această competiţie. E o echipă bună, care joacă mai multe sisteme.

Trebuie să începem cu dreptul în Europa League. Va conta mult şi starea gazonului. Sper să debutăm cu dreptul din primul minut. Nu vrem să intrăm în clinciuri cu ei. Vrem să ne focusăm pe jocul pe nostru şi ce vom reuşi să facem în teren.

Ne-a scăpat victoria printre degete, la ultimul meci din campionat. Suntem setaţi pe pozitiv şi vrem să obţinem un rezultat bun cu RFS. Sper să facem 3 puncte în meciul de mâine. Trebuie să fim încrezători în noi şi în calităţile noastre. E un format nou şi avem încredere că putem să trecem mai departe.

Şi în Europa League am jucat ok. Sunt mulţumit de cum am jucat. E alt nivel faţă de fotbalul intern. Dacă punem la punct concentrarea, o să fim ok. Trebuie să avem motivaţie. Suntem la un club foarte mare.

Trebuie să ne motivăm în ambele competiţii în acelaşi fel. Noul format din Europa e posibil să fie interesant. Toate echipele o să tragă să se claseze în primele 8 sau să joace baraj. E un plus să avem un lot numeros. Sunt şi meciuri foarte multe. Avem 3 competiţii. Fiecare jucător vrea să primească cât mai multe minute.

Avem un program foarte încărcat, dar nu e de speriat. Noi trebuie să facem meciuri bune. Victoriile aduc victorii. O să încercăm să facem o serie pozitivă de rezultate. Numărul de meciuri se măreşte de la an la an. Ar trebui şi noi jucătorii, să fim ascultaţi, să mai avem şi vacanţă”, a spus Risto Radunovic. 

Arbitrul spaniol Ricardo de Burgos va conduce la centru meciul FCSB - FC RFS Riga (Letonia), care se va disputa, joi, pe Arena Naţională, în Liga Europa.

Ricardo de Burgos va fi ajutat la cele două linii de Iker De Francisco şi Alfredo Rodriguez Moreno. Rezervă va fi Javier Alberola Rojas, iar în Camera VAR se vor afla Cesar Soto Grado şi Valentín Gómez.

 

Afla mai multe despre: risto radunovicfcsbriga 

viewscnt
Articole similare