Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivalele din Superligă, uimite de ”lovitura” dată de Universitatea Craiova: ”Foarte interesant transferul lui Pyry Soiri!” | EXCLUSIV

Rivalele din Superligă, uimite de ”lovitura” dată de Universitatea Craiova: ”Foarte interesant transferul lui Pyry Soiri!” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial, joi, pe Pyry Soiri (29 de ani), fotbalistul cu 43 de selecţii în naţionala Finlandei.

MM Stoica laudă transferul realizat de Universitatea Craiova

Printr-un comunicat oficial, Universitatea Craiova l-a prezentat pe Pyry Soiri, prima achiziţie a iernii în Bănie.

Fundaşul dreapta cu 43 de selecţii în naţionala Finlandei a semnat cu Universitatea Craiova un contract pe doi ani şi jumătate.

MM Stoica şi Basarab Panduru au comentat noul transfer din Bănie.

MM Stoica: ”Foarte interesant transferul. I-am văzut cifrele. CV-ul lui arată bine, să joci la Finlanda în naţională e ceva, nu e la San Marino. 

Şi pe bani şi jucatori de cota. Şi salarii ca mă gândesc ca nu vine pe un salariu mediu, cred că Rotaru a făcut un efort în situaţia asta.

Ambii jucatori au confirmat şi au prezentat interes. Cred că a doua parte a sezonului o să fie interesantă. Cred că vor aduce şi fundas central, acolo chiar au avut probleme...”

Basarab Panduru: ”Vlădoiu nu mai juca, căutau un fundaş dreapta şi el pare interesant după cifre şi să vedem ce poate. La noi pare că e interesant, e uşor şi după îţi dai seama că nu mai e aşa”.

În vârstă de 29 de ani, Pyry Soiri a adunat 43 de meciuri în naţionala Finlandei şi a marcat şapte goluri. În ultimul meci al nordicilor a reuşit să marcheze o dublă împotriva reprezentativei statului San Marino şi a primit cea mai mare notă de pe teren. 

  • Cu toate acestea, cel mai important moment al carierei sale a avut loc în urmă cu doi ani, când a intrat pe teren în meciul pe care Finlanda l-a jucat cu Rusia la EURO 2020. 

Cota de piaţă a lui Pyry Soiri este de 400.000 de euro, conform Transfermarkt. De-a lungul carierei a evoluat pentru: MYPA, Japs, KTP, VPS, Soligorsk, Admira Wacker, Admira Wacker şi Esbjerg.

Afla mai multe despre: basarab pandurumm stoicapyry soiri,  

viewscnt
Articole similare