Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Glinţă a terminat pe locul 4 în finala probei de 50 de metri. Justin Ress a fost descalificat

Robert Glinţă a terminat pe locul 4 în finala probei de 50 de metri. Justin Ress a fost descalificat

Alte sporturi

Comentarii

Robert Glinţă a terminat pe locul 4 în finala probei de 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de nataţie!

Robert Glinţă a terminat pe locul 4 în finala probei de 50 de metri

Robert Glinţă a terminat pe locul 4 în finala probei de 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de nataţie! Justin Ress, cel care câştigase cursa, a fost descalificat după video arbitraj. În momentul în care se pregătea de interviul de după meci, Ress a rămas mască. La câteva secunde, pe tabela arenei din Budapesta a fost făcut anunţul: „Justin Ress, descalificat”. 

Americanul a încălcat o regulă contestată de mulţi fani ai nataţiei. În probele de spate, sportivii nu trebuie să aibă corpul complet scufundat în momentul sosirii.

Glinţă a terminatla egalitate cu grecul Christou, lungimea de bazin - 24,57 secunde

Glinţă s-a calificat, vineri, în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatului Mondial de nataţie de la Budapesta. Sportivul român a concurat în a doua semifinală, în care a obţinut al patrulea timp, 24.54.

Per total, timpul lui Glinţă este al şaselea al semifinalelor. Finala probei de 50 m spate va avea loc sâmbătă, de la ora 19:02, ora României.

România a obţinut astfel participarea în cea de-a patra finală, din tot atâtea probe în care s-a înscris la înot: Robert Glinţă – locul 8 la 100 m spate şi David Popovici – locul 1 la 100 m şi 200 m liber.

Ştire în curs de actualizare

Afla mai multe despre: robert glinta 

viewscnt
Articole similare