Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la JO de la Tokyo. Înotătorul şi-a atins baremul la Luxemburg. Prima reacţie oficială

Robert Glinţă, primul sportiv român calificat la JO de la Tokyo. Înotătorul şi-a atins baremul la Luxemburg. Prima reacţie oficială

Sporturi

Comentarii

Sportivul Robert Glinţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a realizat baremul la Cupa Europeană de la Luxemburg, în proba de 100 metri spate. Camelia Potec, preşedinte FR Nataţie: Este primul sportiv român calificat la JO de la Tokyo!

Înotătorul Robert Glinţă a concurat vineri la Cupa Europeană de la Luxemburg, unde a reuşit să realizeze baremul olimpic în proba de 100 metri spate, cu timpul de 53.83 secunde.

”Sunt foarte fericită. Sunt convinsă că Robert va face o figură frumoasă la Tokyo. Aştept acum cu mare nerăbdare şi alte calificări din partea înnotătorilor noştri!” a declarat Camelia Potec,  preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

”Nu mă simt deloc diferit faţă de cum eram înainte să mă calific. Pentru mine calificarea nu era un obiectiv foarte important situându-mă cu timpii cei mai buni suficient de mult sub baremul de calificare. Timpul e foarte bun, mai ales că am doar trei săptămâni de pregătire. Nu aveam vreo aşteptare legată de cât de rapid voi înnota dar e un rezultat care ne-a surprins pe toţi plăcut” a declarat şi Robert Glinţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: robert glinţă 

viewscnt
Articole similare