Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Ilyeş ştie cine i-a dat cea mai mare mână de ajutor lui Dinamo în dubla lui Csikszereda: ”90%”

Robert Ilyeş ştie cine i-a dat cea mai mare mână de ajutor lui Dinamo în dubla lui Csikszereda: ”90%”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după o victorie şi un egal în dubla cu Csikszereda. La Miercurea Ciuc, ”câinii” au făcut un meci mult mai modest decât cel de săptămâna trecută, însă au scăpat fără gol şi şi-au adjudecat prezenţa şi în sezonul viitor al Superligii.

Csikszereda a jucat foarte bine pe teren proprou, mai ales în repriza secundă, în care a ratat câteva ocazii uriaşe de gol.

Cursul jocului a fost total diferit faţă de cel de pe Arena Naţională, unde Dinamo a controlat partida de la un capăt la celălalt.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Robert Ilyeş are planuri mari la Csikszereda: ”Îmi doresc mult mai mult”

Tehnicianul ciucanilor este de părere că cel mai important atu al ”câinilor” în dubla cu Csikszereda a fost aportul publicului în partida de Arena Naţională.

”Din păcate rămânem doar cu felicitările. Am făcut un meci foarte bun, împotriva unei echipe care este cu un nivel peste noi. Ceea ce mă supără este amintirea meciului de la Bucureşti, care a fost câştigat de public în proporţie de 90%.

Sunt mândru de băieţii mei. Fiecare dintre ei a dat maximum. Din păcate, sunt şi momente mai triste în fotbal.

Trebuie să ridicăm capul şi să o luăm de la început la anul. Sincer, chiar nu ştiu ce putem face pentru a obţine mai mult.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

(n.r. Vă ţine pe loc această politică asemănătoare celei Athletic Bilbao?) Exact. Clubul este bazat doar pe Academie. Şi eu aş vrea mai multe. Sunt încă la început de drum. Sunt fericit că pot să lucrez cu asemenea băieţi.

(n.r. despre o eventuală promovare în sezonul următor) Depinde dacă rămâne tot lotul. Au plecat 10 jucători. A trebuit să recunostruiesc o echipă nouă.  Am încercat să implementez filosofia mea de joc, dar sincer îmi doresc mult mai mult. Nu vreau să mă opresc aici.

În cazul în care clubul mă va înţelege, atunci vom face lucruri mult mai mari”, a spus Robert Ilyeş, după Csikszereda - Dinamo 0-0.

Afla mai multe despre: liga 2csikszeredadinamorobert ilyeş 

viewscnt
Articole similare