Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Lewandowski, cale liberă către Barcelona? Polonezul a anunţat că pleacă de la Bayern: ”După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aş putea rămâne la Munchen!”

Robert Lewandowski, cale liberă către Barcelona? Polonezul a anunţat că pleacă de la Bayern: ”După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aş putea rămâne la Munchen!”

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski a anunţat oficial că nu îşi mai doreşte să continue la Bayern Munchen.

Robert Lewandowski a intrat în ultimul an de contract cu Bayern, iar acesta este curtat intens de FC Barcelona, care vrea să îi aducă lui Xavi un vârf de calitate. Acum, lucrurile par a fi clare, iar atacantul polonez şi-a manifestat preferinţa de a pleca de la campioana Germaniei. 

Agentul jucătorului a afirmat că atacantul nu se mai simte respectat la Bayern, iar din această cauză ar dori să plece de la clubul bavarez. Totuşi, Bayern nu ar fi dispusă să se despartă aşa uşor de fostul atacant de la Dortmund. 

Într-o conferinţă de presă din cantonamentul naţionalei Poloniei, vârful lui Bayern a explicat clar că vrea să plece, iar acesta speră ca Bayern să nu îl oprească din drum. 

”După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aş putea rămâne la Munchen!”

”Un lucru este clar pentru mine. Povestea mea la Bayern s-a încheiat. După ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni, nu-mi imaginez cum aş putea rămâne la Munchen.

Sper că Bayern nu mă va opri doar pentru că poate. Pauza pentru meciurile echipei naţionale este o oportunitate bună pentru a mă gândi la următorii paşi. Acum mă concentrez la meciurile echipei naţionale.

Nu este momentul să discut mai mult despre acest subiect. După ultima zi de cantonament voi spune mai multe”, a spus Robert Lewandowski, citat de publicaţia poloneză Fakt.

Un fost oficial de la Bayern nu îl înţelege pe Lewandowski

Nu îmi pot imagina că în prezent ar putea câştiga mai mult cu FC Barcelona decât cu Bayern Munchen. Ce i-ar putea oferi mai mult Barcelona în acest moment? Nu îmi trece nimic prin cap, dacă e să fiu sincer. E de neînlocuit pentru Bayern. 

De când e aici marchează 40-50 de goluri în fiecare an. E nevoie de un astfel de jucător, deşi este pe punctul de a împlini 34 de ani. Este o garanţie a golului care nu există în vreun alt loc din Europa.

Este o maşinărie de goluri care a doborât recorduri în toate competiţiile. Nu aş lăsa să plece un astfel de jucător bun. Trebuie să lupte pentru el şi să vorbească cu agentul, deşi nu este atât de uşor”, a declarat Rummenigge, citat de Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: bayern-barcelona-robert lewandowski 

viewscnt
Articole similare