You are here:

Robert Niţă l-a distrus pe unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Superligă: ”Ruşinos! Îl dădeam afară”

Robert Niţă l-a distrus pe unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din Superligă: ”Ruşinos! Îl dădeam afară”

Superliga

Comentarii

Tony Da Silva a fost criticat de Robert Niţă pentru comportamentul său din finalul partidei dintre Poli Iaşi şi FC Botoşani.

În minutele de prelungire ale jocului din Copou, la scorul de 1-0 pentru Poli Iaşi, FC Botoşani a beneficiat de o aruncare de la margine, iar Tony, antrenorul gazdelor, l-a împiedicat pe Alexandru Ţigănaşu să repună repede balonul cu un gest cinic.

Apărătorul lui FC Botoşani l-a împins pe antrenorul portughez, care s-a prăbuşit pentru a mai trage de timp în favoarea echipei sale. Ciocnirea dintre cei doi a încins spiritele în Copou, iar jucători din ambele tabere au fost avertizaţi de centralul Florin Andrei.

Robert Niţă nu l-a menajat pe Tony: ”Îi dădeam roşu direct! Du-te în tribune şi tăvăleşte-te”

”Am văzut şi nu mi-a plăcut ce a făcut Tony. Nu ai voie ca antrenor. Hai că dai în mingea aia pentru că este minutul 90, pe undeva poţi spune că este un antrenor tânăr, nu s-a lăsat de mult timp de fotbal, zici că ai şmecheria asta de fotbalist, dar pe de altă parte este ruşinos să te arunci pe jos, să simulezi că te-a lovit ăla (n.r. Ţigănaşu).

Tu, ca antrenor, nu te expui şi te arunci pe jos. Eu îl dădeam afară, îi dădeam roşu direct. Ia, du-te, mă, în tribune şi tăvăleşte-te!

Nu este OK deloc şi ar fi trebuit eliminat ”, a spus Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

  • VIDEO cu incidentul dintre Ţigănaşu şi Tony Da Silva

Afla mai multe despre: superligapoli iaşirobert niţă 

viewscnt
Articole similare