Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roberto Mancini a spus lucrurilor pe nume după umilinţa cu Macedonia de Nord! ”Ne-am trezit în unul dintre cele mai dramatice momente!” Decizia luată de italian

Roberto Mancini a spus lucrurilor pe nume după umilinţa cu Macedonia de Nord! ”Ne-am trezit în unul dintre cele mai dramatice momente!” Decizia luată de italian
Comentarii

Reprezentativa Italiei a fost eliminată, joi seară, în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială, Calea C, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Macedonia de Nord.

Vara trecută, Italia a câştigat Campionatul European şi era una dintre echipele cu pretenţii la Cupa Mondială. Italienii au dominat meciul, au ratat mai multe ocazii, dar nu au reuşit să introducă mingea în poartă. Macedonia de Nord a dat lovitura în minutul 90+2. 

După acest eşec, presa din Italia a scris despre posibilitatea ca antrenorul să demisioneze şi au fost lansate mai multe variante de potenţiali înlocuitori. Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Carlo Ancelotti sau Antonio Conte au fost propuşi, dar Roberto Mancini pare decis să rămână.

Antrenorul a vorbit despre planurile de viitor, iar presa din Italia a scris că atât Roberto Mancini, cât şi conducerea federaţiei, îşi doresc continuarea colaborării.  

 ”Ne-am trezit în unul dintre cele mai dramatice momente!”

”Fotbalul poate fi nemilos uneori. Vara trecută eram în vârful Europei, după una dintre cele mai frumoase poveşti din istoria echipei naţionale. Acum ne-am trezit în unul dintre cele mai dramatice momente. E o frustrare imensă, e greu de acceptat, dar acceptarea eşecurilor în viaţă este parte dintr-o creştere sănătoasă din punct de vedere uman şi sportiv.

Să luăm ceva timp acum pentru a reflecta şi a înţelege clar. Singurul lucru pe care trebuie să îl facem acum este să ridicăm capul şi să lucrăm pentru viitor. Mulţumim publicului din Palermo pentru căldură, entuziasm şi afecţiune”, a spus Roberto Mancini, potrivit TMW.

Tot joi, Portugalia a învins cu 3-1 Turcia, Ţara Galilor s-a impus cu 2-1 în faţa Austriei şi Suedia a trecut cu 1-0 de Cehia, după prelungiri. În cealaltă semifinală ar fi trebuit să se întâlnească Rusia şi Polonia, dar FIFA a decis ca polonezii să acceadă fără joc în finală, Rusia fiind exclusă din competiţii. Finala pentru un loc la CM, Portugalia – Macedonia de Nord, va avea loc pe 29 martie. 

Afla mai multe despre: italia-campionatul mondial-mancini 

viewscnt
Articole similare