Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roberto Martinez a dezvăluit secretul Belgiei din meciul cu Japonia: "Au fost solizi şi rapizi, chirurgicali chiar, pe contraatac!"

Roberto Martinez a dezvăluit secretul Belgiei din meciul cu Japonia: "Au fost solizi şi rapizi, chirurgicali chiar, pe contraatac!"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Belgiei, spaniolul Roberto Martinez, a lăudat caracterul echipei sale, care a reuşit să întoarcă scorul şi să se impună cu 3-2 în faţa Japoniei, luni, în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018.

"Aşa se întâmplă la Cupa Mondială. Am fost conduşi, dominaţi, deci trebuie să felicităm Japonia pentru că a făcut un meci excelent. Au fost solizi şi rapizi, chirurgicali chiar, pe contraatac. Dar aici a putut fi văzut caracterul echipei noastre, iar aici am văzut aportul rezervelor. Să câştigi cu 3-2 în optimile de finală la o Cupă Mondială, asta spune totul despre acest grup de jucători", a precizat Martinez.

"Această victorie este pentru Belgia. Vă mulţumesc pentru susţinere. Trebuie să continuăm să credem în aceşti jucători, ei pot reuşi. La Cupa Mondială, poţi juca foarte bine uneori, dar nu asta contează cel mai mult, ci mai ales să câştigi, să mergi mai departe, iar noi am arătat caracter", a mai spus selecţionerul.

Afla mai multe despre: campionatul mondialbelgiajaponiaroberto martinez 

viewscnt
Articole similare