You are here:

Roberto Martinez, întrebat despre viitorul veteranilor Ronaldo şi Pepe la naţionala Portugaliei: "Lacrimile lui sunt frustrante"

Roberto Martinez, întrebat despre viitorul veteranilor Ronaldo şi Pepe la naţionala Portugaliei: "Lacrimile lui sunt frustrante"

EURO

Comentarii

Selecţionerul Portugaliei, Roberto Martinez, a declarat că "nu s-a luat nicio decizie individuală" cu privire la viitorul internaţional al lui Cristiano Ronaldo şi Pepe după eliminarea în faţa Franţei la Euro 2024, informează BBC.

Ambii jucători au fost o prezenţă obişnuită în echipa Portugaliei de-a lungul turneului, Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, jucând fiecare minut atât al victoriei la loviturile de departajare în faţa Sloveniei în optimi, cât şi al înfrângerii la penaltiuri în faţa Franţei în sferturile de finală.

Pepe a intrat, de asemenea, în istorie la acest turneu, devenind cel mai în vârstă jucător din istoria Campionatului European, la vârsta de 41 de ani.

Cei doi s-au îmbrăţişat lung pe teren după înfrângerea de vineri, Pepe fiind în lacrimi în timp ce Ronaldo îl consola.

"Lacrimile lui sunt de frustrare", a spus Martinez. "Pepe este un model în fotbalul portughez. Ceea ce a făcut în această seară şi în turneu va rămâne cu noi pentru generaţiile următoare."

Când a fost întrebat dacă cei doi jucători tocmai au jucat pentru Portugalia pentru ultima oară, Martinez a răspuns: "Nu. Totul este prea la cald. Încă suferim. Nu există decizii individuale în acest moment"

Ronaldo a avut parte de un turneu dificil, locul său în echipă fiind constant pus la îndoială, deoarece nu a reuşit să înscrie în niciuna dintre cele cinci apariţii ale sale.

Fostul atacant de la Manchester United şi Real Madrid a plâns după ce a ratat un penalty în prelungiri în faţa Sloveniei, deşi s-a revanşat marcând la loviturile de departajare şi Portugalia a trecut mai departe.

Este pentru prima dată când Ronaldo nu reuşeşte să înscrie la un turneu internaţional major - Euro 2024 fiind al 11-lea.

El nu a mai marcat la un turneu major din faza grupelor de la ultimul Euro din 2021.

A avut 23 de şuturi în cele cinci meciuri ale Portugaliei la Euro 2024 - mai mult decât orice alt jucător - şi nu a reuşit să înscrie.

Afla mai multe despre: portugaliacristiano ronaldopepeeuro 2024viitor 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul