Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robinho a plecat de la Santos după doar o săptămână. Anunţul oficial al clubului şi motivul despărţirii

Robinho a plecat de la Santos după doar o săptămână. Anunţul oficial al clubului şi motivul despărţirii
Comentarii

Contractul lui Robinho (36 de ani) cu formaţia braziliană Santos a fost suspendat la doar o săptămână după ce fostul jucător de la Real sau Milan a revenit în ţara natală.

Santos a decis suspendarea contractului pentru a îi permite fostului internaţional brazilian să se concentreze pe procesul din Italia, în care este acuzat de viol. 

"Santos şi Robinho au hotărât de comun acord să suspende contractul semnat pe 10 octombrie, astfel încât jucătorul să se concentreze exclusiv pe apărarea sa din tribunalul italian", a fost anunţul clubului brazilian. 

În anul 2017, un tribunal din Milano îl găsea vinovat pe Robinho de viol şi îl condamna la nouă ani de închisoare. Brazilianul a făcut apel, iar cazul său este în continuare judecat de autorităţile din Italia. 

Odată cu anunţul transferului lui Robinho, unul dintre sponsorii lui Santos a anunţat că îşi încheie parteneriatul cu echipa din cauza asocierii cu fotbalistul brazilian. 

Ar fi fost pentru a patra oară când Robinho juca la Santos, club care l-a lansat în fotbalul profesionist. El acceptase un salariu de doar 230 de euro pe lună. Robinho are 102 de selecţii la naţionala Braziliei şi 30 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: robinhosantos 

viewscnt
Articole similare