Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robinho dezvăluie cum a plecat de la Real Madrid: "M-au vândut la City pentru că Chelsea deja vindea tricouri cu numele meu"

Robinho dezvăluie cum a plecat de la Real Madrid: "M-au vândut la City pentru că Chelsea deja vindea tricouri cu numele meu"
Comentarii

În acest moment are 34 de ani şi a ajuns să fie coleg cu Gabi Torje şi Paul Papp la Sivasspor, dar a existat un moment când pentru semnătură lui Robinho se băteau granzii din Premier League.

În 2008, brazilianul pleca de la Real Madrid în Anglia, la Manchester City. La momentul respectiv transferul a venit ca un şoc, pentru că Robinho era deja dat la Chelsea. În prezent, colegul lui Papp şi Torje a clarificat ce s-a întâmplat în ultima zi a perioadei de transferuri din vara anului 2008. 

"Obiectivul meu era să merg la Chelsea. Scolari mi-a spus că voi face diferenţa la echipă, dar Real Madrid nu a mai ajuns la un acord cu ei. Lor nu le-a plăcut că Chelsea deja vindea tricouri cu numele meu înainte ca transferul să fie oficializat. Sunt sigur că din această cauză au căzut negocierile. A fost o problemă de orgoliu pentru Real. Chelsea juca în Liga Campionilor şi City nu", a spus Robinho într-un interviu acordat revistei FourFourTwo. 

Înainte să ajungă coleg cu cei doi români, atacantul cu 100 de selecţii şi 28 de goluri la naţionala Braziliei, a jucat la echipe precum Santos, Real Madrid, Manchester City, AC Milan, Guangzhou Evengrande şi Atletico Mineiro. 

Afla mai multe despre: robinhoreal madridchelseamanchester citysivasspor 

viewscnt
Articole similare